Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El hívtam a barátnőmet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El hívtam a barátnőmet hogy találkozzunk, sétáljunk egyet. Nagyon nagy volt a csend és akkor bókoltam egy itt olvasott hülyeséget de csak poénból . Megsértődött vajon?

Figyelt kérdés

amikor leültünk a padra elbeszélgettünk meg minden, de amikor nagyon el hallgattunk mondtam magamba szólok valami vicceset , akkor eszembe jutott egy válasz amit gyk-n irt valaki akkor jót röhögtem rajta meg próbálom, bár ez ilyen szemétkedés... szóval azt mondtam a lánynak ,hogy nagyon vonz engem ennek örült ,utána olyan vonzó vagy, mint egy malacait szoptató anyakoca! erre szóhoz se jutott ,én meg röhögtem magamon így vissza gondolva elég idióta voltam :SS 10 percig maradt még de már nem volt ugyanolyan a beszélgetésünk olyan kevesebb szavakba beszélt aztán mondta ,hogy haza kell mennie én meg haza akartam kisérni ,de azt mondta ,hogy inkább ne :((

elveszíthetem??:SS de nem gondoltam komolyan:'((

2012. szept. 27. 22:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire ismer, ha még kapcsolat elején vagytok szerintem elég rosszúl esett neki hogy egy disznóhoz hasonlítottad. Nagy bukóság volt, kérj bocsánatot minenképpen. Több eszed is lehetne...
2012. nov. 4. 15:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül? Ugye együtt vagytok még?
2012. nov. 4. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!