Lehetséges, hogy újra találkozzunk?
Figyelt kérdés
Én hiszek abban,hogy halál után újjászületünk.
Tavaly halt meg a dédmamám,aki nagyon fontos volt számomra.
Szerintetek lehetséges az,hogy ha újjászületett és másik ember lett,akkor találkozni fogok azzal az emberrel?? És lehetséges,hogy erős kapocs lesz köztünk úgy,ahogy a dédimmel is volt??
Elég hülyén sikerült megfogalmazni,de máshogy nem tudtam.
Normális válaszokat kérnék!Köszönöm!
2012. jún. 9. 21:11
1/8 anonim válasza:
Velem történt valami nagyon érdekes.Nagymamám halálakor lelkiismeret furdalásom volt vele kapcsolatban,amiért valamit nem tettem meg.Sok évvel később a barátnőm anyukáját akkor ismertem meg,amikor már halálos beteg volt.Nagyon megszeretett,és én úgy éreztem mintha kicsit a nagymamám lenne.Ugyanazon a napon halt meg.
2/8 A kérdező kommentje:
Hmm..érdekes.Köszi a választ!:)
2012. jún. 9. 21:32
3/8 anonim válasza:
Az ember halála után az örök életre kerül vagy elkárhozik.
4/8 anonim válasza:
Hogy a halál után újjászületünk ezt az ezotéria mondja.
Biblia szerint, vagy örök életre kerül vagy elkárhozunk, mint az előttem is írták.
5/8 A kérdező kommentje:
És ezt honnan tudják biztosra?
2012. jún. 10. 17:27
6/8 anonim válasza:
Ha ezt tudnánk, akkor senki sem félne a haláltól. Akkor nem lenne mit veszíteni, ha ez lehetséges lenne. Én nem hiszek benne. Részvétem!:(
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:((
2012. jún. 14. 18:34
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne keresd őt másban,hiszen minden ember egyszeri és megismételhetetlen csodája a világnak.
A találkozás talán megtörténhet újra,de már nem ebben a világban,legalábbis nem abban a részében,amit mi valóságnak ismerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!