Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem? és hogy lehetnék...

Mi van velem? és hogy lehetnék újra a régi?

Figyelt kérdés
A szüleim válni készülnek, minden nap emlegetik, hogy majd a nyáron beadják a papirokat, megvárják, hogy kijárjam az iskolát. Nincs olyan nap, hogy ne veszekednének. Nem tudnak egy helyiségben lenni, elég fél perc, és máris kerekedik a vita. Lehetséges, hogy ez az oka? ...1-2 hónappal ezelőtt minden reggel széles vigyorral keltem és mindent pozitívan láttam. Ez sokban megváltozott. Utálok mindenkit, szeretném elkerülni az emberek társaságát, úgy érzem senki nem ért meg, senkinek nem beszélhetek a gondjaimról. Egyszer már az ereimet is megpróbáltam felvágni, már ott volt a kés a kezemben, de féltem, hogy a szüleim meglátják, így jobbnak láttam eltenni az éles tárgyat. Elég gyakran nézem magam a tükörben és undorodom magamtól. Rengeteg csokit eszek, és ettől eleinte jobb volt a kedvem. De kb 2 hete bűntudatom van az evés után, szeretném kihányni. Már 1x eljutottam odáig, h ledugtam az ujjam a torkomon, de csak az öklendezésig bírtam, akkor abbahagytam. Féltem. Ezek után még rosszabb lett. Sokszor rám jön a sírógörcs és csak alig tudok leállni. Mindenben csak a rosszat látom. Könnyen feldühödök. Sokszor gondolk arra, hogy jobb lett volna ha meg sem születek. Kezdek félni magamtól. (boccs a hosszú szövegért)
2012. máj. 25. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy beszélsz, akár egy 24 éves.
2012. máj. 25. 22:08
 2/3 A kérdező kommentje:
csak jó a magyartanárom, megtanított fogalmazni :)) ...
2012. máj. 25. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Írd ki ide hány éves vagy, és a nemedet. Talán itt találsz valakit aki megért és akivel megbeszélheted a gondjaidat. Ez az oldal csodákra képes. Én is megismertem itt egy ilyen embert, később kiderült, hogy nem is lakik messze, sőt, elég közel...azóta már a legjobb barátom :)

17F

2012. máj. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!