Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Hello:)
Tehát. Van egy barátom(fiú én is az vagyok) és ez a barát jobban van kettő lányal. Én is velük szoktam lenni nagyrészt. És most peddig az egyik lány megtetszet. Ha beszélünk folyamatosan szinte egymást nézzük órákon is. Mindig mosolygok illetve köszönök. De ha nincs ott a barátnője akkor nincs kedvem oda menni. Esetleg hogyan tudnám elhívni őt hogy kettesben beszélgesünk ? :) A válaszokat előre is köszönöm.
13/F
13 éves szerelem.. Az igen erős. 14 vagyok és nekem is tetszik egy csaj. Egyébként ha van bátorságod hívdd el valahova. Menj oda hozzá és két választásod lesz
1. Hívdd el valahova de tudjad hova hogy ne sejtse hogy tetszik neked. Majd ha merész vagy ott elmondod neki
2. Hívdd el valahova úgy hogyha azt tervezed hogy szerelmet vallasz neki akkor csak annyit mondj: Eljössz velem valahova? Vagy ilyesmi. Akkor sejtheti hogy valamit érzel, majd ha igazán merész vagy akkor valld be a ,,randin"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!