Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Nem akarom elrontani.
varj mig o mondja, D elegyel vele kedves, és mosolyogj ra sokat.
amugy mi a f**zom, hogy 18 vagyok, nem volt még kapcsolatom egy fiuval sem, és még nem is nagyon akarom, vagyis nincs még egy olyan fiu, akit annyira megismertem volna, és annyira ttszen, hogy kapcsolatba lépnek vele. megjegyzem, a külső nagyon megnyerő, rengetegen neznek meg, az autósok közül is, noies alakom van, 18 leszek nemsokara és a fiuk ezen terén nem érdekelnek. elhiheted, hogy neked ég annyira sem. nem vagyok érett,éppen hogy nagyon is, nem kezdek kapcsolatba, míg nem ismerem még, és nem bízok benne meg meg minek ok olyan kapcsolatba ami kihasználnak, vagy éppen nem mukodik, és nem szalok ki. szerintem feg arj, de e tudod. anyud szerintem többet tudna mesélni ;)
nagyon fogja értékelni ha meselsz neki a kapcsolatokról a fiuval, fontosnak érzi ajd magát, és tudja, hogy számítasz rá, legalább olyan fontos mint egy barátnő, akinek elmeseled .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!