Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki facebook-on bejelölt, majd rám írt, hogy ismerkedni szeretne, de nem barátként. Én félek bele kezdeni egy kapcsolatba, mert nem tudom mi lesz a vége és hát még nem volt barátnőm sem. A lány 15 éves én pedig 16.

2016. márc. 12. 18:14
 1/7 anonim válasza:
Szerintem elég idős vagy már ahhoz hogy belásd hogy élőben sokakkal jobb ismerkedni.. persze lehet neten is..de az nem ugyanaz.. L
2016. márc. 12. 18:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, ezért fogok tavaszi szütben kérni egy talit
2016. márc. 12. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ha mindig ezzel jössz, hogy azért nem mersz belépni kapcsolatba, mert eddig még nem volt, akkor sose lesz... sztem tök jó, hogy egy lány kezdeményezett és nem szabad visszautasítani, ha neked is bejön. az, hogy mi lesz a vége, felesleges ezzel foglalkozni, ha még össze se jöttetek... csak arra gondolj, míg együtt lesztek, addig is boldog vagy... de sztem, ha egy csaj kezdeményez, akkor komolyan gondolja és nem csak játszadozni akar
2016. márc. 12. 19:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Össze jöttünk, viszont ő 124 km-re lakik innen, és azt beszéltük meg, hogy nyáron mennék le hozzájuk. szerintetek gáz, ha nem taliztunk, de ugy jöttünk össze?
2016. márc. 13. 09:18
 5/7 anonim válasza:
Igen. Ezt hagyd abba. 16 évesen lehetne több eszed.
2016. márc. 13. 19:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Szakítottam a lánnyal.
2016. márc. 13. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez lett volna az első kapcsolatom
2016. márc. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!