Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hallgassak vagy elmondjam a velemenyem?
Figyelt kérdés
Nos.. 14/L vagyok es a parom 17eves.. Nagyon szeretem.. Es nem akarom elvesziteni! De az igazsag az, hogy az utobbi idokben sokat veszekszunk! Anno hulyeseget csinaltam es o ezt felreertette. Ami gaz mert lehordott mindennek holott nem volt igaz.. Elvesztettem a bizalmat. Elvileg atbasztam. Mert kihagytam a multambol ezt az esetet. Nem igaz belole semmi csak kavaras. De mivel sokat veszekedunk ezert persze a kavarasnak hisz. Nagyon ossze vesztunk egy egesz hetig csak szidott es szidott. Hallgattam azt helyreallt vegre minden most meg ujra veszekedunk. Ez az egesz tavkapcsolat. Azaz 2 hetente talizunk kb. Most a szunetbol 4 napot toltottunk egyutt minden oke volt.. Ujra elkapta a vita hiany ossze kapott velem ma.. Sokmindent a fejemhez vag. Ami zavar engem hogy csak hallgatom .. Nem.merem megmondani neki a magamet.. Felek hogy elveszitem. Eleg hamar felkapja a vizet.. Tudom fiatal vagyok tisztaban is vagyok ezzel de erettebb a koromnal.. En ezt gondolom magamrol. Mostanaban semmit nem beszelunk meg.. Nincs turelme vagy nem ertem mi lehet.. Baja van es nem mondja hogy mi.. Aztan ha talalkozunk elfelejti ha telefonalunk azt mondja szemelyesen meg ilyesmi.. Tanacsot kerek.. Mind1 hogy fiu vagy lany ir. Csak kerlek hamar aki tud segitsen. Elore is koszonom!2016. ápr. 4. 21:23
1/4 anonim válasza:
hagyd a francba, bal**sz a gyerek, és ne hagyd hogy egy ilyen utolsó elnyomjon, hogy jön o ahoz, hogy csak szidjon, és nem tudjátok egyszerre a problémát megbeszélni? miért lovagol mindig ezen a témán?
elhiszem, hogy odavagyok a fiuert, de ez a kapcsolat már halott, már sak az a kérdés, a fiu mikor jelenti ki, szépen felejtsd el ezt a fiut, többet bant, mint amennyit vigasztal, hagy a francba. had kaparjon később utannad ;)
18/l
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt.. Az igaz is hogy feszt megvadol meg kutakodik utanam. Beszelget lanyokkal de nem kavar.. Viszont az egyikkel ugy beszelget h az ugy tudja en nem vagyok.. Hjajj.. Sokan mondjak neki hogy dobjon.. De nem teszi. En sem teszem plane hogy 1. Vagyok akit haza vitt bemutatni otthon meg 1. Komolyabb kapcsolata is velem volt.. Szeret o.. En is ot.. De annyit vitazunk es eleg durvan szoval nem tudom hogyan tovabb..
2016. ápr. 4. 22:26
3/4 anonim válasza:
Hogyan tovább?
Sehogy.
Szakíts, nem éri meg. Nem érdemel meg téged.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2016. ápr. 5. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!