Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most a barátomra hallgassak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a barátomra hallgassak?

Figyelt kérdés
Sok lány szerint helyes vagyok. Most összejöttem egy lánnyal és pár ismerősöm azt mondja hogy nagyon ronda hozzám képest! Amelyik ismerősöm ezt mondta mindegyiknek elmondtam hogy nekem tetszik és hogy ne szóljatok bele az életembe! És ma a barátom mondta hogy szakítsak vele mert nem illünk össze ronda a barátnőm.. És ezt pont a barátom mondja nekem.. Nagyon rosszul érzem magam mert én nagyon megszerettem/szerelmes vagyok! És az összes ismerősöm is nagyon furán viselkedik ez miatt velem.. De szerintem szép lány és nekem bejön! De nagyon rossz hogy ilyeneket mondanak...
2015. okt. 3. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel hogy mit mondanak mások?

És nagyon bunkó haverod van... Hát ne ő mondja már meg hogy mit csinalj. :D

2015. okt. 3. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
osztom az előző választ
2015. okt. 3. 23:24
 3/3 anonim válasza:
Szerintem szakits a baratnoddel, ha mar nehany beszolas megingadta a velemenyed, hozzaallasod, akkor felesleges egyutt lenned vele.
2015. okt. 3. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!