Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg a barátomra? Elmondjam, hogy zavar engem, hogy nem kisér haza mostanában? 16L
Mondd neki, hogy kísérjen el, szeretnél vele beszélgetni. És ha kísér, elmondhatod neki h szereted ha elkísér és zavar. hogy mostanában nem teszi.
2. válaszoló: Taps-taps
Most kísérjen haza aztán mire visszamenne már ott sem lesznek a haverjai és ő is mehet haza.
Miért várod, hogy körbeugráljon. Az más dolog, ha lesz@ar, de mit vársz ha messze laksz tőle és anyu meg apu megmondja mikorra kell hazaérned. Sétálgasson feleslegesen órákat, és éppúgy menjen haza társaság nélkül?
Szerintem meg leckeztesd meg:)
En biztos betolnek valami olyasmit neki hogy majdnem megeroszakolt egy csoves es jatszanam elotte a depist.Aztan ha szeret akkor meg szenvedni fog a buntudattol:)
Szerintem meg zseniálisan gyökerek vagytok 3ast, és 4est kivéve. Ha zavar mondd el neki. Azok a párkapcsolatok működnek amik kommunikáción alapulnak. Ha várja mindkét fél, hogy a problémák megoldják magukat annak meg sírás a vége.
A megleckéztetéssel meg csak becsapod, és ha kiderül még a bizalmát is elveszted. Szóval remélem az 5ös válaszolónak ilyen szinten őszinte kapcsolatai vannak. Bár az agyi szint alapján lehet vagy 14 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!