Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánnyal van kint képe. Jogosan zavar?
Figyelt kérdés
A képen amiről beszelek a baratom van rajta egy lany baratnoje. A kepet a lany rakta fel egy nepszeru közösségi oldalra, ahol szinte az összes ismerősünk latja. Jogosan zavar ez? Nyilván nem tudom megkérni hogy törölje le, de nem birom elviselni.2015. jún. 1. 15:18
1/9 anonim válasza:
NEm jogos. A barátodnak rajtad kívül is vannak ismerösei, és nekik is jogukban áll bármilyen ismerö/haver képét feltenni, még akkor is, ha éppen csak ök ketten vannak a képen.
Ha téged ez ennyire zavar, akkor VELED van valami igen nagy baj.
2/9 Nicol09 válasza:
Anno az én barátom is feltett egy képet a 'barátnőjével". Zavart mert fura volt roluk az a kép de nem szoltam mert biztam benne. rá egy hónappal arra a lányra lettem lecserélve. szoval azert nem teljesen jogtalanul zavar.
3/9 anonim válasza:
A lehető legjobb dolog,ha nem féltékenykedsz. Inkább fotózkodj a fiúhaverjaiddal, hagy tapasztalja meg a barátod is, hogy ez kellemetlen érzés, és majd ő fogja nézegetni a fb-os profilokat sárga fejjel!
4/9 anonim válasza:
Igen jogosan zavar,hisz nem tudhatod,hogy az a lány kicsoda. osztálytárs,sima lány barátnő,szomszéd,1 ismerős,rokon,család tag
5/9 anonim válasza:
Persze h jogosan zavar! Nem is tudom h kepzeli...gondolom tudja h van baratnoje a fiunak ..de attol is fugg h milyen a kep:)
6/9 A kérdező kommentje:
Sima sulis kép.
2015. jún. 1. 19:14
7/9 anonim válasza:
Aki nekem tetszik, ő is néha tesz ki képet más lányokkal (osztálytárs,sulis társ stb..)..nyilván nem vigyorogva nézem, de próbálok nem féltékenynek tűnni..azzal elrontanék mindent
8/9 anonim válasza:
Hova tűnt a mai világból a bizalom? Vannak barátai, fogadd el
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen szitu,feltettek egy sulis képet,aha,aztán egyszer csak úgy elszólta magát,hogy ja, a csaj a lábai közt nyúlkál órán(padtársa volt)...Igen,elég rosszul esett,szakítottunk rá nem sokra(nem emiatt),de szerintem is jogosan vagy féltékeny..Sosem tudhatod hogy gondol rá.
Persze ezzel nem akartam a bogarat a füledbe ültetni,de figyelj oda rá,vigyázz vele.
Mennyi idősek vagytok?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!