Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire zavar, vagy járnátok egy ízléstelen lánnyal akinek tramplis a testartása is?
meg ojan állástalan úgy igazából zavarna?
kort is léccii
Ha jó nagy melle van (esetleg ügyesen cummant) akkor nem érdekel a testtartása.
- vén trotty -
Én az ízléstelen szót itt nem igazán tudom értelmezni, de a testtartása nem zavarna.
20/F
"ojan"
Ez engem sokkal jobban zavar. Ez is elég igénytelen.
Ezt tényleg nem tudod?
Csak a rusnya faszik fognak járni veled hogy végre életükben egyszer puncit kapjanak.
Ez az igazság, én nem járnék csúnya lánnyal, még ha normális is a testtartása.
engem nem zavar ha csúnya a fiú csak legyen kedves meg ne legyen kövér és a pénisze se legyen annyira kicsi meg legyen romantikus is
Nyelvtanból nem voltam jó bocsi
Mivel engem megtanítottak arra, hogy egyenes háttal menjek, és adok is magamra férfi létemre, így engem igenis zavarna ha a lány igénytelen, ízléstelen. A helyes testtartást meglehet tanulni, sőt meg is kell tanulni. Ahogy a megfelelő testtartást is. Ha már arra nem képes, hogy ezt megtanulja, akkor miben másban ízléstelen még? Én nem járnék olyan lánnyal akinek első látásra nincs szép tartása, és trampli
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!