Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek hallgassak a...

Szerintetek hallgassak a barátomra, legyen fekete a hajam? (kép lent)

Figyelt kérdés

Azt mondta, nagyon egzotikusak számára a fekete hajú lányok, szeretnék neki tetszeni, de már nagyon megszoktam a vöröset.

Ilyen most:

[link]

Ha befestem, befogja egyszerre?

Köszi a választ :)

2014. máj. 5. 22:22
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

úristen... gyönyörű vagy. hozzá ne nyúlj. ha ez nem elég szép meg egzotikus neki, rúgd seg.be.

modellkedésen nem gondolkoztál?

2014. máj. 5. 22:25
 2/35 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, nincsenek ilyen ambícióim :)

És a nagyon sötétbarna?

2014. máj. 5. 22:26
 3/35 anonim ***** válasza:
szerintem se legyen fekete, szép így, nagy különleges. sötétbarna se. egyébként befogná egyből, tapasztalat, csak nagyon csúnyán szétroncsolná, és ha mégse tetszik, nem tudod kiszedni egykönnyen.
2014. máj. 5. 22:29
 4/35 anonim ***** válasza:

Nagyon szép hajad van. A fekete kihozná a szemedből a sárgás tónusokat.

Ha szeretnéd megpróbálhatod, esetleg csak színezővel, hogy utánna könnyebb legyen ezt visszakapni. De kizárólag a pasi miatt ne tedd, te akard.

Lehet tetszenek neki azok a lányok, de attól még gondolom te is-egyébként nem lenne veled. Egy embernek nem csak egyféle ideálja lehet.

2014. máj. 5. 22:34
 5/35 Kusztván Zsófi válasza:
Nehogy befesd borzalmasan nézne ki te szerintem így vagy gyönyörű és ha a baátodat nem érdekli téged se érdekeljen ő mit mond!
2014. máj. 5. 22:36
 6/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) színező mennyire roncsol egyébként?

Tudom, hogy rossz dolog csak miatta megcsináltatni, de kicsit elegem van, hogy minden hosszú fekete hajú nőre bámul és közli, hogy milyen különleges lány, milyen egzotikus a fekete haj. Nem kérte tőlem konkrétan, hogy fessem be, de elég félreérthetetlenül utalgat rá...

2014. máj. 5. 22:42
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

ha ez nem elég különleges neki... bámuld meg ezentúl a kínai pasik seggét. mert az olyan egzotikus.

nagyon szép vagy. férfi létemre mondom.

2014. máj. 5. 22:45
 8/35 anonim ***** válasza:

Én a Joanna hajszínezőt ajánlanám. 4-8 mosást írnak, nekem kb 4 alatt kimosódik a hajamból. Tehát tényleg kijön, hiszen nincs benne semmi olyan anyag, ami a haj szerkezetébe juttatná a színt. Csak kívülről fedi. Emiatt pedig nem is károsítja a hajat. Itt a színpaletta: [link]

Fodrászkellékesnél lehet venni.

2014. máj. 5. 22:56
 9/35 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a festett fekete haj általában nagyon művi hatást kell az olyan lányokon, akik alkatilag, "színileg" eleve nem állnak közel a mediterrán típushoz.

Szerintem nagyon egzotikus az arcod így is, van benne valami nem mindennapi. De ha mégis rászánnád magad, semmiképp se színezőkkel ess neki a hajadnak, mert egyrészt a legkevésbé sem esztétikus, mikor kikopófélben van, másrészt semmi értelme, mert nem tartós. Dönts megfontoltan, mert a fekete hajfestéktől nagyon nehéz megszabadulni.

2014. máj. 5. 23:06
 10/35 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) mindenképpen utánaérdeklődök, ha a festés mellett döntök. Nagyon fontos volna, hogy ne károsítsa/lehető legkevésbé károsítsa a hajam, ezért is vacillálok ennyire, hogy mi legyen.
2014. máj. 5. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!