Szerintetek hallgassak a barátomra, legyen fekete a hajam? (kép lent)
Azt mondta, nagyon egzotikusak számára a fekete hajú lányok, szeretnék neki tetszeni, de már nagyon megszoktam a vöröset.
Ilyen most:
Ha befestem, befogja egyszerre?
Köszi a választ :)
úristen... gyönyörű vagy. hozzá ne nyúlj. ha ez nem elég szép meg egzotikus neki, rúgd seg.be.
modellkedésen nem gondolkoztál?
Aranyos vagy, nincsenek ilyen ambícióim :)
És a nagyon sötétbarna?
Nagyon szép hajad van. A fekete kihozná a szemedből a sárgás tónusokat.
Ha szeretnéd megpróbálhatod, esetleg csak színezővel, hogy utánna könnyebb legyen ezt visszakapni. De kizárólag a pasi miatt ne tedd, te akard.
Lehet tetszenek neki azok a lányok, de attól még gondolom te is-egyébként nem lenne veled. Egy embernek nem csak egyféle ideálja lehet.
Köszönöm :) színező mennyire roncsol egyébként?
Tudom, hogy rossz dolog csak miatta megcsináltatni, de kicsit elegem van, hogy minden hosszú fekete hajú nőre bámul és közli, hogy milyen különleges lány, milyen egzotikus a fekete haj. Nem kérte tőlem konkrétan, hogy fessem be, de elég félreérthetetlenül utalgat rá...
ha ez nem elég különleges neki... bámuld meg ezentúl a kínai pasik seggét. mert az olyan egzotikus.
nagyon szép vagy. férfi létemre mondom.
Én a Joanna hajszínezőt ajánlanám. 4-8 mosást írnak, nekem kb 4 alatt kimosódik a hajamból. Tehát tényleg kijön, hiszen nincs benne semmi olyan anyag, ami a haj szerkezetébe juttatná a színt. Csak kívülről fedi. Emiatt pedig nem is károsítja a hajat. Itt a színpaletta: [link]
Fodrászkellékesnél lehet venni.
Az a baj, hogy a festett fekete haj általában nagyon művi hatást kell az olyan lányokon, akik alkatilag, "színileg" eleve nem állnak közel a mediterrán típushoz.
Szerintem nagyon egzotikus az arcod így is, van benne valami nem mindennapi. De ha mégis rászánnád magad, semmiképp se színezőkkel ess neki a hajadnak, mert egyrészt a legkevésbé sem esztétikus, mikor kikopófélben van, másrészt semmi értelme, mert nem tartós. Dönts megfontoltan, mert a fekete hajfestéktől nagyon nehéz megszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!