Szerintetek hallgassak a barátomra, legyen fekete a hajam? (kép lent)
Azt mondta, nagyon egzotikusak számára a fekete hajú lányok, szeretnék neki tetszeni, de már nagyon megszoktam a vöröset.
Ilyen most:
Ha befestem, befogja egyszerre?
Köszi a választ :)
Köszönöm a válaszokat :)
Hát tudod, ízlések és pofonok :)Egyébként a bőröm nem ennyire kreol alapból, csak a képen (magamhoz képest) borzasztóan le vagyok barnulva.
A hajam itt hennázva van, ha jól emlékszem, de az eredeti is ilyen színű, csak nem annyira élénk, inkább rézvörös.
utsó előtti: ha nekem mutatsz ilyen szép hajú öregasszonyt, megtapsollak, meg csinálok neked egy sonkás szendót grátiszba.
kérdező, engem merida, a bátorra emlékeztetsz kicsit hippis kiadásban. merida pedig, egy szó mint száz, jó csaj :)
Szerintem pont nem állna jól neked a fekete, mert így olyan különlegesen szép vagy, nőként is csak bámulok:D De feketén, olyan egyszerű, hétköznapi romalánynak néznélek szerintem. Ráadásul a fekete a legkárosabb festék mind közül.
Nem tudom a barátodnak mi baja, az én párom is a sötét hajat preferálja, ennek ellenére oda van a szőke hajamért, nem akarna megváltoztatni. És főként nem szokott más nőket bámulni... az te pasid nem érdemli meg hogy vele legyél. :|
Hát, lehet furcsa a kép, ízlés dolga, ettől függetlenül fejbúbtól kislábujjig én vagyok látható rajta :) (és habár nem szeretnék anonim oldalon a valódiságomért kardoskodni, de mellékelhetek még képecskét :D)
Enni meg egyébként nem kell egymást, az öregnénis válaszoló szerintem tök korrektül mondta el a véleményét, engem legalábbis nem bántott meg vele. Demokrácia van, vagy mi a szösszenet :)
Végtére is, ha nem festem be és későn őszülök, én mindenképpen vörös hajú öreg néni leszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!