Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek hallgassak a...

Szerintetek hallgassak a barátomra, legyen fekete a hajam? (kép lent)

Figyelt kérdés

Azt mondta, nagyon egzotikusak számára a fekete hajú lányok, szeretnék neki tetszeni, de már nagyon megszoktam a vöröset.

Ilyen most:

[link]

Ha befestem, befogja egyszerre?

Köszi a választ :)

2014. máj. 5. 22:22
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Hát tudod, ízlések és pofonok :)Egyébként a bőröm nem ennyire kreol alapból, csak a képen (magamhoz képest) borzasztóan le vagyok barnulva.

A hajam itt hennázva van, ha jól emlékszem, de az eredeti is ilyen színű, csak nem annyira élénk, inkább rézvörös.

2014. máj. 6. 09:17
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

utsó előtti: ha nekem mutatsz ilyen szép hajú öregasszonyt, megtapsollak, meg csinálok neked egy sonkás szendót grátiszba.

kérdező, engem merida, a bátorra emlékeztetsz kicsit hippis kiadásban. merida pedig, egy szó mint száz, jó csaj :)

2014. máj. 6. 09:25
 23/35 anonim ***** válasza:
kedves 22: a színére mondtam, hogy öregasszonyos, én látok néha olyan RÖVIDHAJÚ öregasszonyt, akinek pont ilyen a hajszíne. Nekem egyből ez ugrott be. Gondolom senki sem akar megenni azért, mert ez a véleményem :)
2014. máj. 6. 09:36
 24/35 anonim ***** válasza:
Hát, ha csattog a gerinceden a kisvilla, legalább tudod, ki az :) (egyébként ez nálunk lehet lakóhelybeli sajátosság, de a helyi öregasszonyok a rózsaszínt és a lilát részesítik előnyben hajszín szempontjából)
2014. máj. 6. 10:02
 25/35 anonim ***** válasza:
csattog a gerincemen a villa? jézusom, ennyire nagy gond, hogy leírtam nekem nem tetszik ez a hajszín? Nagyon helyes a képen látható lány, de a kérdés nem ez volt. :) Fiúk, írjatok neki, udvaroljatok neki, írjátok le neki mennyire szép a haja: az én véleményem akkor is az, hogy nem tetszik ez a szín. :)
2014. máj. 6. 10:42
 26/35 anonim ***** válasza:
csak viccből írtam, no, nem csattog :)
2014. máj. 6. 12:37
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont nem állna jól neked a fekete, mert így olyan különlegesen szép vagy, nőként is csak bámulok:D De feketén, olyan egyszerű, hétköznapi romalánynak néznélek szerintem. Ráadásul a fekete a legkárosabb festék mind közül.

Nem tudom a barátodnak mi baja, az én párom is a sötét hajat preferálja, ennek ellenére oda van a szőke hajamért, nem akarna megváltoztatni. És főként nem szokott más nőket bámulni... az te pasid nem érdemli meg hogy vele legyél. :|

2014. máj. 6. 12:39
 28/35 anonim ***** válasza:
49%
26: jaj igazán megnyugodtam. úgy nem bírom, mikor egy pasi annyira beizgul egy nőtől, hogy képes egy másiknak halál lazán villát kívánni a gerincébe vagy mi fene:) 27: én is úgy vettem észre, hogy a pasiknak jobban bejönnek a sötéthajú nők (és szerintem jól is állna a sötétebb haj a képen látható lánynak, szerintem vörösösen is romalányos)
2014. máj. 6. 12:51
 29/35 anonim ***** válasza:
Olyan furcsa ez a kep...biztos hogy te vagy rajta?
2014. máj. 6. 16:50
 30/35 A kérdező kommentje:

Hát, lehet furcsa a kép, ízlés dolga, ettől függetlenül fejbúbtól kislábujjig én vagyok látható rajta :) (és habár nem szeretnék anonim oldalon a valódiságomért kardoskodni, de mellékelhetek még képecskét :D)

Enni meg egyébként nem kell egymást, az öregnénis válaszoló szerintem tök korrektül mondta el a véleményét, engem legalábbis nem bántott meg vele. Demokrácia van, vagy mi a szösszenet :)

Végtére is, ha nem festem be és későn őszülök, én mindenképpen vörös hajú öreg néni leszek :D

2014. máj. 6. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!