Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A ti pasitoknak is ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti pasitoknak is ez a felfogása? ("az enyémről" megvan a véleményem de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is)

Figyelt kérdés
Barátom folyton lányokkal van eggyütt akik az osztálytársai voltak.folyton ölelgetik egymást meg puszit adnak egymásnak és ha végre arra kerül a sor hogy eggyütt töltsük az estét, ő inkább sétálgatni megy a lányokkal.minden 2.nap eggyütt vannak és amikor meg nem akkor meg a fiu haverjaival.amikor szóba hozom a találkozást, sosem ér rá amikor pedig már 5 perce ölelkezik az egyik lánnyal folyton az a kifogás hogy "de már 13 éve ismerem!"...többet mondja nekik hogy szeretlek és engem még ilyen hosszasan sosem ölelt meg...jo haverok vagyunk egy fiuval és láttam hogy sziveket szokott irni lányoknak és én is írtam egyszer egy fiunak.és teljesen megvolt sértődve.neki teljesen természetes volt hogy amit neki lehet azt nekem nem.itt eldurrant az agyam és mondtam hogy nem leszek a papucsa.mennyen vissza a r i b a n c a i h o z én nem vagyok ilyenekre kíváncsi.azóta mindenki rám haragszik hogy én elakarom marni őt a barátaitól...
2015. aug. 25. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát...ez szép. A barátomnak is vannak lány barátai, de nem ölelkezik velük, nem irogat nekik szívecskéket és nem lóg velük folyamatosan. Szerintem így elfogadható a dolog, nem kell, hogy én legyek az egyetlen nőnemű akivel beszél, de azért ez túlzás. Szerintem jól tetted, hogy otthagytad.
2015. aug. 25. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem igazad van, lehetnem lany baratai, de ez mar sok es rad idot se szakit, jol tetted, hogy kidobtad.

Bocsi az ekezetekert.

2015. aug. 25. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Azokra fordit idöt akik fontosak neki. Mitöl a "pasid"? Mert néha hajlando megdugni? Ha neked ennyi elég?
2015. aug. 25. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Hagynám ott a francba de rögtön.:O Az én barátom a másik véglet. Képes lemondani a haverjaival a találozót, ha véletlenül pont akkorra találok ki programot és úgy kell visszahessegetnem, hogy majd átszervezem, ne aggódjon.

Ez se teljesen normális, de még mindig jobb, mint amit a te "pasid" csinál.

Ha úgy oda van azokért a csajokért, akkor járjon velük. Nem tudom, hol itt a kérdés. Ha ők fontosabbak neki, mint Te, akkor nem kellesz neki igazán. Az ember általában azzal szeret több időt tölteni, akit szeret.

Keress olyan srácot, akinek fontos vagy és szakít rád időt, nem más csajokat ölelget meg puszilgat.

2015. aug. 25. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!