Szerintetek mennyire vagyok szép/csini? A környezetemben minden pasi szexinek talál, és kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Egyebkent 16 vagyok Kép lent
2015. aug. 20. 17:16
1/22 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszel. 10-es skálán 6.
3/22 anonim válasza:
16? bocsi, kiégett 24-nek néztelek. szedd össze magad
4/22 anonim válasza:
1 éjszakás esetleg, komolyra nem tudnálak elképzelni kép alapján amúgy meg lehet normális vagy.
5/22 anonim válasza:
Szép vagy, csak a stílusod nem tetszik. :)
7/22 anonim válasza:
16???25-nek kinézel.Túl öregnek akarod magad feltüntetni.Elég gáz a szemöldököd,illetve ez az erőltetett kacsaszájos pózolás.Lehet,hogy szép lennél,de így csak ribis,egyéjszakára való.Akik így néznek ki mint te,azoknál nem számít,hogy agyban van-e valami plusz,mert a beszélgetésig senki nem akar eljutni.
8/22 anonim válasza:
Nem mondom, hogy rosszul nézel ki, már ha egyáltalán te vagy a képen, kedves Alexandra. De nekem nem az esetem, valamiért jobban szeretem az átlagos, kevés sminket használó lányokat. És tényleg jóval idősebbnek nézel ki a korodnál, a sok smink miatt.
10/22 opened paradise válasza:
Ééééés ezért kérek én személyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!