Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne egy 12 évessel párkapcsolatot kezdeményeznem? (a többi lent)
15 vagyok,2 hónap és 4 nap múlva 16 leszek. Lány vagyok.Majdnem 1 hónapja véget ért egy több,mint 1 éves kapcsolatom. Rá 2 napra összejöttem valakivel,mert felejteni akartam. De vele csak 2 hétig sikerült lennem.Mivel az anyja eltiltott tőle azzal az indokkal,hogy nem illek vele össze,nem vagyok hozzávaló.
Tegnap ez a 12 éves 6.-os korú fiú azt mondta,hogy neki bejövök,szívesen járna velem. Nekem sem közömbös. Bár nem azért lennék vele,mert pedofilkodni szeretnék.Egyszerűen majdnem 7 év tapasztalatom van a fiúkkal,ami azt jelenti,hogy voltam velem egykorúval,voltam tőlem idősebbel (jól megtaláltuk a közös hangot),és most megpróbálnám tőlem fiatalabbal.
Mit gondoltok?
idősebbel
Nem, nem jó ötlet.
Oké, hogy én is fiatalabb fiúba vagyok belezúgva, de köztünk 4 hónap van, nem 4 év.
12 éves az még gyerek, kisfiú, nagyon éretlen lenne hozzád, fogalma sem lehet a szerelemről, sem a szeretetről, csókról stb.-ről.
Gondolj már bele...Te 2 év múlva lennél 18 és HA addigra együtt lennétek(Amit kétlek) ő lenne 14. 18 évesen a legtöbb lány már azért szexuális kapcsolatot akar, egy 14 évestől akarod majd ezt elvárni?
Lehettek haverok, de összejönni vele nem lenne sem egészséges, sem normális.
Szia:)
szerintem nem érdemes sokkal éretlenebb, és kisebb:(
de ha gondolod írj:) 15/f (hamarosan én is 16;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!