Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne egy 12 évessel párkapcsolatot kezdeményeznem? (a többi lent)
15 vagyok,2 hónap és 4 nap múlva 16 leszek. Lány vagyok.Majdnem 1 hónapja véget ért egy több,mint 1 éves kapcsolatom. Rá 2 napra összejöttem valakivel,mert felejteni akartam. De vele csak 2 hétig sikerült lennem.Mivel az anyja eltiltott tőle azzal az indokkal,hogy nem illek vele össze,nem vagyok hozzávaló.
Tegnap ez a 12 éves 6.-os korú fiú azt mondta,hogy neki bejövök,szívesen járna velem. Nekem sem közömbös. Bár nem azért lennék vele,mert pedofilkodni szeretnék.Egyszerűen majdnem 7 év tapasztalatom van a fiúkkal,ami azt jelenti,hogy voltam velem egykorúval,voltam tőlem idősebbel (jól megtaláltuk a közös hangot),és most megpróbálnám tőlem fiatalabbal.
Mit gondoltok?
idősebbel
Nekem ne magyarázd be hogy majdnem 16évesen 8.os vagy. Hiába vagy év vesztes ez nem stimmel. 8éves is elmúltál amikor iskolába mentél??
A másik meg hogy egy 12évessel akarsz járni? Még egy 20-16 is necces, de egy 16-12 egyenesen vicc.
Amúgy normális embereknél azzal szokás járni akibe szerelmesek vagyunk. Te szerelmes vagy a 12évesbe? Vagy csak egy 12éve kukit akarsz fogdosni, meg akarsz valakit hogy ne legyél egyedül??
Majdnem 16 éves lány egy 12 éves fiúval? Amellett, hogy ez nagyon gáz, mindenki rajtad fog röhögni. Mit akarsz egy kisfiútól?
A másik, hogy hogy lehet 7 év tapasztalatod? És hiába vagy évvesztes, akkor sem lehetsz nyolcadikos.. Elég érdekes lány vagy..
Jézusom, mindenesetre remélem, hogy ez egy kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!