Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jó ötlet volt? 😕

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet volt? 😕

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú...egyszer láttam èlőben de már fèl ève tetszik.ő mèg nem láttot soha..csináltam egy kamu profilt ès ráírtam..😩 A rèszleteket leírom priviben..😊

2016. márc. 13. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kamu profillal? A végén fel akarod fedni a kilétedet?
2016. márc. 13. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kellenek a részletek, ennyiből is lehet tudni, hogy ez rossz ötlet volt. Ha egyszer kiderül, hogy hazudtál, és nem is az vagy, akinek mutattad magad, csalódni fog és átverve érzi majd magát. Ha esetleg tetszenél neki, akkor sem lenne belőle semmi, mert nem tudna bízni benned. Nagy hülyeséget csináltál, semmi értelme nem volt.
2016. márc. 13. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet igen lehet nem
2016. márc. 13. 11:22
 4/7 anonim válasza:
Ìrj rá az igazi profiloddal! :)
2016. márc. 13. 11:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt meg mondtam neki,hogy kamu a profil....ès tetszet neki amiket írtam ,meg egy csomószor meg kèrdezte,hogy ki vagy! Ha nem tartott volna jó fejnek letiltot volna nem??
2016. márc. 13. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 8-10?
2016. márc. 13. 12:27
 7/7 A kérdező kommentje:
15😠😂
2016. márc. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!