Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne egy 12 évessel párkapcsolatot kezdeményeznem? (a többi lent)
15 vagyok,2 hónap és 4 nap múlva 16 leszek. Lány vagyok.Majdnem 1 hónapja véget ért egy több,mint 1 éves kapcsolatom. Rá 2 napra összejöttem valakivel,mert felejteni akartam. De vele csak 2 hétig sikerült lennem.Mivel az anyja eltiltott tőle azzal az indokkal,hogy nem illek vele össze,nem vagyok hozzávaló.
Tegnap ez a 12 éves 6.-os korú fiú azt mondta,hogy neki bejövök,szívesen járna velem. Nekem sem közömbös. Bár nem azért lennék vele,mert pedofilkodni szeretnék.Egyszerűen majdnem 7 év tapasztalatom van a fiúkkal,ami azt jelenti,hogy voltam velem egykorúval,voltam tőlem idősebbel (jól megtaláltuk a közös hangot),és most megpróbálnám tőlem fiatalabbal.
Mit gondoltok?
idősebbel
Ez egy baromi rossz ötlet
15-16 évesen egy 12 évessel?? Ez egyenesen vicc!
És 7 év tapasztalat??? Akkor 8-9 éves voltál, amikor elkezdtel pasizni??
Es 8.-as hogy lehetsz?
Duplán vagy evvesztes? ( oviban 4 év+ evvesztes is vagy?)
Vagy evvesztes vagy es buktál?
Tőled fiatalabbal... oké. De ennyire?
Könyörgöm, egy 12 éves gyerek még nagyon kicsi...
Pszichológust javasolnék egyébként.
Nálam a párkapcsolat az egy komolyabb dolgot jelent... de ezt egy 12 évessel?! :DDD
Ez komoly? Tényleg öregszem... :D
Szerintem nem jó ötlet. Én már 16 vagyok, nem lennék jobb választás?
Tudom: nem. Na helló!
16 évesen már 7 év tapasztalatod van a fiúkkal? Te magasságos, őszintén gratulálok a szüleidnek, neked aztán meg pláne. Ez iszonyat gáz, helyedben nem hangoztatnám, még itt, egy anonim oldalon sem.
Nem mellesleg mi a fenét akarsz egy 12 éves kisfiútól?! Ne rontsd már meg őt is, elég ha te az vagy.. 12 évesen még a barátokkal kéne kint focizni, hülyéskedni stb, nem kapcsolatosdit játszani.
Szörnyű hova fajul ez a világ.
Fruzs33 névvel 16 leszel? 7 év tapasztalatod van fiúkkal? tehát te durván 9 évesen kezdted az ipart???? :D LOL!
nem csodálom, hogy a kéthetes kapcsolatod alatt a kedves párod anyja eltiltott tőle. képzelem, hogy nézhetsz ki. nincs benned egy kis dzsipó vér? XD a 12 éves kis fiúcska szerintem csak tudatosan dugni akar veled, semmi más, mert tudja, hogy miféle vagy
erősen kamu kérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!