Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzs33 kérdése:

Szerintetek jó ötlet lenne egy 12 évessel párkapcsolatot kezdeményeznem? (a többi lent)

Figyelt kérdés

15 vagyok,2 hónap és 4 nap múlva 16 leszek. Lány vagyok.Majdnem 1 hónapja véget ért egy több,mint 1 éves kapcsolatom. Rá 2 napra összejöttem valakivel,mert felejteni akartam. De vele csak 2 hétig sikerült lennem.Mivel az anyja eltiltott tőle azzal az indokkal,hogy nem illek vele össze,nem vagyok hozzávaló.

Tegnap ez a 12 éves 6.-os korú fiú azt mondta,hogy neki bejövök,szívesen járna velem. Nekem sem közömbös. Bár nem azért lennék vele,mert pedofilkodni szeretnék.Egyszerűen majdnem 7 év tapasztalatom van a fiúkkal,ami azt jelenti,hogy voltam velem egykorúval,voltam tőlem idősebbel (jól megtaláltuk a közös hangot),és most megpróbálnám tőlem fiatalabbal.

Mit gondoltok?

idősebbel

2016. ápr. 2. 09:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy baromi rossz ötlet

15-16 évesen egy 12 évessel?? Ez egyenesen vicc!

És 7 év tapasztalat??? Akkor 8-9 éves voltál, amikor elkezdtel pasizni??

Es 8.-as hogy lehetsz?

Duplán vagy evvesztes? ( oviban 4 év+ evvesztes is vagy?)

Vagy evvesztes vagy es buktál?

2016. ápr. 2. 11:37
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Tőled fiatalabbal... oké. De ennyire?

Könyörgöm, egy 12 éves gyerek még nagyon kicsi...

Pszichológust javasolnék egyébként.

2016. ápr. 2. 11:38
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés óvodában visszamaradtam 1 évet,meg az első osztályt 2 x jártam,és most 8.-os.Teljesen logikus
2016. ápr. 2. 11:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a párkapcsolat az egy komolyabb dolgot jelent... de ezt egy 12 évessel?! :DDD

Ez komoly? Tényleg öregszem... :D

2016. ápr. 2. 11:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jó ötlet. Én már 16 vagyok, nem lennék jobb választás?

Tudom: nem. Na helló!

2016. ápr. 2. 13:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen már 7 év tapasztalatod van a fiúkkal? Te magasságos, őszintén gratulálok a szüleidnek, neked aztán meg pláne. Ez iszonyat gáz, helyedben nem hangoztatnám, még itt, egy anonim oldalon sem.

Nem mellesleg mi a fenét akarsz egy 12 éves kisfiútól?! Ne rontsd már meg őt is, elég ha te az vagy.. 12 évesen még a barátokkal kéne kint focizni, hülyéskedni stb, nem kapcsolatosdit játszani.

Szörnyű hova fajul ez a világ.

2016. ápr. 2. 16:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, hogy inkább játsszatok együtt, társast, kártyát, ilyeneket. Szerintem lehet, hogy mindketten éretlenek lennétek még egy párkapcsolathoz, de sakkozhattok, capitalyzhattok, uno-zhattok együtt. Szerintem arik lennétek. És mondjuk olyan 4 és fél év múlva talán térjetek vissza erre a témára, vagy fogalmam sincs, de tök kicsik vagytok még, a gondolkodásmódod alapján te is kicsi vagy még egy párkapcsolathoz szerintem, ő meg tökre egyértelműen egy kicsi mini-manó, de lehet, hogy aranyos neked, meg te is kicsit olyan gyerekesebb-fajta vagy, de nemtom, nekem ez így fura lenne. Nagyon fura. Másfelől, hogyha meg szerelmesek vagytok tényleg egymásba, akkor nem állok az utatokba, emígy sem, de hát jó ég, hát kisgyerek, az még játszós kor, még azt sem gondolnám, hogy járni akarna veled, talán csak megemlítette, hogy szépnek talál, de 12 éves fiú még nem hinném, hogy járni akarna veled. Az még nagyon pici. De hát tényleg, azért, hogy legyen valaki... Szerintem te még tényleg gyerekebb fajta vagy, azért is gondolkodtál el rajta, hát ebből még nem lehet kapcsolat, tényleg olyan kis minimanó még, olyan kis csibehusi, hát ismerek még 25 éves fiút is, aki tök gyermeteg-gyerekes, hát komolyan 12 évessel ne mááá. Dolog, hogy te is még inkább a gyerekek közé sorolod magad, de akkor is na, hát ez na. Hogy gerjedhetsz rá egy kisfiúra? Hát szerintem még nem annyira vonzhat mert még egyértelműen kisfiú, még nem lehet annyira férfias szerintem. Max aranyos, de szerintem a korod alapján kicsi lenne hozzád, de hát nem tudom valójában, hogy lélekben mennyi idős vagy, de ha komoly lennél, és komolyan gondolnád, akkor gondolom, hogy még te is ilyen minimanócska lehetsz. Ő még simán hát kb baba, te meg elvileg pár éven belül felnőtt lennél, de hát nem tudom. Érdekes ez. Szerintem tényleg amúgy a fiúkat olyan korban még nem nagyon érdekli a szerelem, meg még te is várhatnál vele, úgy látom, ha egy 12 évest elég érettnek találsz, persze, vannak érettebb gyerekek, de ő még kicsi icipici gyermek, te meg hát már ilyen kamasz meg ifjúhölgy, tudod. Nekem nagyon fura lenne. De biztos tényleg aranyos az a fiúcska, de szerintem hagyjad még játszani, szerintem 16 alatt vannak is csomóan, akik nem érettek még egy párkapcsolatra, sőt, talán a legtöbb ember olyan, szóval szerintem még te sem vagy az. Ő még játszik, ő még gondolom picit lehet, hogy komolytalanabb, nem is tudnál vele most még kapcsolat-szinten semmit kezdeni. Mivel mindaketten gyerekek vagytok, szerintem játszótársak lehetnétek. Mert lehet, hogy tényleg kis cuki, de a te korosztályodhoz, hogyha elég érett lennél, akkor már inkább egy 17 éves lenne kb való szerintem. Mit akarnál egy kisfiútól, hogyha már inkább majdnem-férfiakat "kéne" nézegetned. Mármint hogy nem az, hogy azt kötelező, csak nekem az lenne az evidens. Ha meg még te is gyerekebb vagy, akkor minek neked párkapcsolat? Szerintem játsszatok nyugodtan mindenfélét, ki-kivel-mikor-hol-mit csinál papíron lehajtogatva végén kibontva, torpedó, ammőba, sakk, malom, rajzoljatok együtt, meg ilyenek:)
2016. ápr. 2. 16:36
 18/24 anonim ***** válasza:

Fruzs33 névvel 16 leszel? 7 év tapasztalatod van fiúkkal? tehát te durván 9 évesen kezdted az ipart???? :D LOL!

nem csodálom, hogy a kéthetes kapcsolatod alatt a kedves párod anyja eltiltott tőle. képzelem, hogy nézhetsz ki. nincs benned egy kis dzsipó vér? XD a 12 éves kis fiúcska szerintem csak tudatosan dugni akar veled, semmi más, mert tudja, hogy miféle vagy

erősen kamu kérdés....

2016. ápr. 2. 16:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy....
2016. ápr. 2. 17:38
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
Én 16 éves lány vagyok,és 11.es,bár májusban 17 leszek,de eszem ágába sem jutna 17 alatt összejönni bárkivel is.A legtöbb fiú még ennyi idősen is éretlen,egy 12 éves meg még alapjáraton is kisfiú.Lehet velem van a baj,de nálam az ideális kor az a 17-23.Persze nem csak ez számít,de azért egy 12 éves még mindenhogyan nagyon gyerek.
2016. ápr. 2. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!