Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehetne ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetne ebből valami?

Figyelt kérdés

Van egy fiu,4 évvel idősebb nálam akivel már régen ismerjük egymást,de csak 2 évvel ezelőtt figyeltünk fel egymásra. Elég érdekesen kezdődött,egy buliban voltunk és miután hazavitte a barátnőjét visszajött és megcsókolt. Ez után egy ideig nem találkoztunk se nem beszéltünk,mindketten elvoltunk. A következő alkalommal mikor találkoztunk szintén a barátnőjével volt,viszont éreztem magamon a tekintetét,és tudtam hogy én is egyre inkább bejövök neki. Ekkor már engem kisért haza és egyre gyakrabban. Aztán észrevettem magam és megszakítottam vele minden kapcsolatot,mert nem akartam kettőjük közé álni. Idén,együtt szilvesztereztünk a fiuval,ekkorra már nagyon megvolt romolva a kapcsolata a barátnőjével így ő külön volt,szakítottak is. Egyből rámtapadt,egész végig együtt buliztunk és nagyon jól éreztük magunkat.jókat tudtunk beszélgetni és azóta nem telik el nap,hogy ne bszélnénk. Azt mondja,hogy belémszeretett,már régóta hogy érdeklem. Megkérdezte lennék-e a barátnője. Az említett kapcsolata nem volt valami fényes és én lennék számára az "ujrakezdés". Nagyon sokat gondolkodtam,hogy mit mondjak,mert bele tudnék szeretni,hisz mindig is vonzódtunk egymáshoz,csak nem tudok megbízni benne,és félek hogy nem zárta le teljesen az előző kapcsolatát. Szívem szerint vele lennék,de az eszem csak azt mondja,higy csak felejteni kellek. Mit tegyek?

17/L

2016. márc. 28. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Felmerült a kérdés benned mikor ìrtad hogy b.nőjét kìsérte haza és visszajött megcsókolt. Mivan ha veled menne haza és mást csókol majd? Nemtudom, nem ismerem. A leìrtak alapján az eszedre halgass szerintem. Persze ha megbìzol benne, akkor a szìved a helyes ùt!!!:)
2016. márc. 28. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha megcsalta veled elozo baratnojet, akkor az a lany nem erdekelte. Ketlem hogy el kenne felejtenie, ha mar a kapcsolatba se erdekelte.

Lehetne ebbol az egeszbol valami, de aki megcsalta az elozo baratnojet, teged nem fog? Ezzel nem rosszat akarok tenyleg csak gondolkodj ezen..

Ha tenyleg ugy latod hogy mrgvaltozott elozo kapcsolatahoz kepest akkor hajra..:) nem vesztesz semmit, max szakitasz vele . Csak ne csinalj hulyeseget!:) Sok sikert :))

2016. márc. 31. 16:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 31. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!