Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Egy szerelmes regénnyé változott az életem! Mit tegyek?
Elolvastam...tényleg annak tűnik.
Hát, nem tudom hogy könnyít-e rajtad, ha azt mondom, hogy még fiatal vagy, meg bőven van időd más lányt szerezni, de ezt a lányt hagyjad. Hagyjad, mert ha ennyi ember rámászott, és elfogadta őket, akkor nem "méltó" a te szeretetedre. Megpróbálhatok segíteni, akkor írj!:) 16/L
Ha eddig csak kihasznált (mert azt tette!!), akkor bármi legyen is, továbbra is csak "pótsrác" leszel nála.
Biztos van másik lány, aki örülne a Te figyelmednek, csak még várat magára! ;)
Most nagyon nyers leszek, de szerintem őszinte.
Ez nem egy szerelmes regény, te csak szépen, hosszan, kiszínezve leírtad hogy összevesztél a barátnőddel és egy jó "barátod" egyből élt a lehetőséggel.
Csak aztán őt is leváltották.
Nem regény, csak valószínüleg te komolyabban kezeled ezeket a dolgokat, mint a "kedvesed".
Igazából nem is értem, hogy 16 évesen miért kell ennyire szerelmesnek lenni. Értem, jó meg minden, de úgyse tartanak örökké.
16 vagy, egyszer elfelejted, úgyis lesz más.
A barátaidat pedig nem hibáztatom, eléggé lehangoló tud lenni egy szerelmi bánatos ember, főleg ha még őket is ennyire belerángatod.
De ez csak az én véleményem, nem akarok senkit sem megsérteni.
Igen, a kedvesed kihasznál, mert te hagyod magad kihasználni. Nekem úgy jön le, hogy nagyon nyomulsz a kedvesedre. Ha eddig csak második voltál, második is maradsz.
Azt tanácsolom, dobd a csajt, még az is lehet, hogy utána ő fog könyörögni, hogy visszamehessen hozzád. Lányként mondom, azokra a dolgokra mindig jobban vágyunk, ami nem lehet a miénk, mint arra, amit bármikor megkaphatunk.
17/L
Köszönöm mindenkinek! :)
#8 neked külön azért, mert le merted írni ezt a véleményed! :)
Igazából a baj már ott kezdődik, hogy ez egy ngyon lerövidített változat színezés nélkül... Sőt! Tényleg csak a legeslegfontosabbakat írtam le, teljesen nyersen.
A barátaimat én sem hibáztatom olyan téren, hogy nem segítenek. Engem ebből csak az zavar, hogy a "T" még esküt is tett előttem a barátságunkra, hogy nem fog nyomulni rá, és mégis... De az igazsághoz az is hozzátarzozik, hogy először ők jöttek hozzám, hogy segítenének, ha megengedem. Most már látom, hogy pl.: a "T" csak azért akart segíteni, hogy kiterítsem előtte az összes lehetőségem és egyszer lecsapjon a lányra. Belerángatni nagyon egyiket sem akartam, sokszor még ők kérdezték, hogy hogyan állok... De mindegy, hirtelen volt az egész "többet nem segítenek" történet.
+ 1 kérdés:
Szerintetek érdemes lenne 1-2 hónapig hagynom az ügyet és addig nem beszélni sem a kedvesemmel, sem pedig a barátaimmal. Közben erőt, önbizalmat gyűjtenék, megváltoznék, úgy tennék, mintha semmi nem történt volna köztünk, csak látásból ismernem... És a semmiből előtűnve újra tudnám kezdeni? Vagy ez is értelmetlen lenne már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!