Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy valamit kérdése:

Szerelmes belém?

Figyelt kérdés
13 leszek áprilisban. Van egy fiú aki 1 évvel idősebb nálam,de egészen ovis korunktól nagyon jó barátok vagyunk.Jókat nevetünk.Sokszor megnevetett engem.Volt egy olyan pillanat,hogy 5-6 másodpercig néztünk egymás szemébe. Sajnos ritkán látom. Nem egy suliba járunk.Hozzáteszem,hogy kedves velem.Pl:Mind2-nek van youtube csatornája. Az ő youtube csatornája infoboxába belinkelte az én csatornám nevét.Tesóm egyszer mintha azt látta volna,hogy a telefontokja mögé egy kis papírra rá van írva,hogy:Dóra❤.(mert ez a nevem) Most lehet,hogy más Dóra az. Egyszer pedig az egyik ismerőse a fiúnak azt mondta,hogy szerelmes belém.Én erre csodálkozva azt mondtam a hülye fejemmel,hogy:"Ez meg van buggyanva"?. Tudom,hogy ez eléggé hülyeség volt tőlem,de nem tudhattam hogy most igaz vagy nem.Megnéztem a facebook profilját és profilképén még 2 lány is ott van.(és tudom,hogy az a 2 lány az osztálytársa). Most nagyon össze vagyok zavarodva.😐

2016. márc. 24. 14:07
 1/5 Fruzs33 ***** válasza:
szerintem szeret téged.
2016. márc. 24. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges amiatt aggódnod,hogy 2 lánnyal fotózott :) Mindkettővel úgy sem lehet együtt :) Szóval ez butaság :P

És szerintem az egyenes út mindig a legjobb :) Kérdezz rá egyenesen! :)

Hívd meg szülinapodra ,felelsz vagy merszezzetek ,és előre kérd meg mondjuk az egyik barátnődet ,hogy tegye fel neki azt a kérdést ,hogy Te bejössz-e neki ,vagy érez-e valamit? Ha elpirosodik ,zavarba jön ,akkor tuti !:) Ezután írj rá fb-n és kérdezz rá ,és ha igen-t mondd, akkor te is mondd el neki,bátran!:)

vagy ha nem tartasz szülinapi bulit akkor mondhatnád neki ezt:

-Szia ,a barátaim nem tudnak eljönni a szülinapomra,mert xy..... olyan rossz,hogy ezt a napot egyedül kell töltsem..nem jönnél el velem xy kávézóba/parkba/cukrászdába.

Ha igen-t mondd a meghívásra,az már egy jó jel! :)

Csak figyeld a jeleket!:)

És mondjuk a szülinapod előtt írj rá fb-n ,még ma:D és még párszor,esetleg snapchatezzetek :) Ha majd ő is fog keresni,az szintén jó jel!:)

Végül még egy fontos szabály: add önmagad,soha ne játszd meg magad, mosolyogj sokat és ne változtass önmagadon mások miatt! :)

Remélem tudtam segíteni ,én szurkolok nektek <3

2016. márc. 24. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:még egy tuti tipp arra,ha fb-n akarsz vele beszélni ,de még idáig nem beszéltetek ,velem ezt már eljátszották :

ha még nem lájkoltad a képeit instán/fb-n ,lájkold be az összeset. Ezután gondolom vissza is fogja lájkolni :D

és ha ő is lájkolt,írd neki meg üzenetben : likeroham ?

és innen már indulhat is a beszélgetés!

2016. márc. 24. 14:22
 4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom , manapság több lánnyal lenni menő dolog úgyhogy vigyázz :d
2016. márc. 24. 17:40
 5/5 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki.De kérdezd meg ha össze vagy zavarodva.
2016. márc. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!