Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém?
Szerintem felesleges amiatt aggódnod,hogy 2 lánnyal fotózott :) Mindkettővel úgy sem lehet együtt :) Szóval ez butaság :P
És szerintem az egyenes út mindig a legjobb :) Kérdezz rá egyenesen! :)
Hívd meg szülinapodra ,felelsz vagy merszezzetek ,és előre kérd meg mondjuk az egyik barátnődet ,hogy tegye fel neki azt a kérdést ,hogy Te bejössz-e neki ,vagy érez-e valamit? Ha elpirosodik ,zavarba jön ,akkor tuti !:) Ezután írj rá fb-n és kérdezz rá ,és ha igen-t mondd, akkor te is mondd el neki,bátran!:)
vagy ha nem tartasz szülinapi bulit akkor mondhatnád neki ezt:
-Szia ,a barátaim nem tudnak eljönni a szülinapomra,mert xy..... olyan rossz,hogy ezt a napot egyedül kell töltsem..nem jönnél el velem xy kávézóba/parkba/cukrászdába.
Ha igen-t mondd a meghívásra,az már egy jó jel! :)
Csak figyeld a jeleket!:)
És mondjuk a szülinapod előtt írj rá fb-n ,még ma:D és még párszor,esetleg snapchatezzetek :) Ha majd ő is fog keresni,az szintén jó jel!:)
Végül még egy fontos szabály: add önmagad,soha ne játszd meg magad, mosolyogj sokat és ne változtass önmagadon mások miatt! :)
Remélem tudtam segíteni ,én szurkolok nektek <3
Előző vagyok:még egy tuti tipp arra,ha fb-n akarsz vele beszélni ,de még idáig nem beszéltetek ,velem ezt már eljátszották :
ha még nem lájkoltad a képeit instán/fb-n ,lájkold be az összeset. Ezután gondolom vissza is fogja lájkolni :D
és ha ő is lájkolt,írd neki meg üzenetben : likeroham ?
és innen már indulhat is a beszélgetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!