Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém az egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém az egyik osztálytársam, de kikosaraztam. Mostanába nagyon sokat gondolkozok ezen. Talán én is beleszerettem, de ő nem tudja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

#szerelmes #kikosaraztam
2016. márc. 17. 20:54
 1/6 nemtom000 válasza:
100%
HA valójában szereted akkor mondd meg neki ,hogy mit érzel iránta !.
2016. márc. 17. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem is tudom...de mostanába egyre többet gondolok rá, meg nagyon jóban vagyunk és mindig eggyüt vagyunk a többiek szokták azt hinni hogy járunk.
2016. márc. 17. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki az őszinte érzéseid.
2016. márc. 17. 23:02
 4/6 Fruzs33 ***** válasza:

Figyelj,ha szereted mond el neki,mert ha elszalasztod az alkalmat,az soha többé nem tér vissza.

De ahogy gondolod,a te döntésed,a te életed,de én a helyedben ezt tenném.

2016. márc. 17. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem, ne vallj neki szerelmet, mert nem szabad ennyire elhamarkodni! Én úgy gondolom, hogy nem szerelmes vagy, hanem szereted mint barátot, és ez tök normális..... De én úgy gondolom, hogy te egyáltalán nem szerelmes vagy csak baráti szeretetet érzel. Igen sokat gondolsz rá, mert közel állsz hozzá és az egyik legjobb barátodnak tartod!

Ebből eldöntheted, hogy mid is!

Ha szerelmed:

Folyton rá gondolsz, ha vele vagy legszívesebben megcsókolnád.... Ha vele beszélsz az van a nyelveden, hogy szeretlek!!!!!

Ha barátod:

Sokat gondolsz rá. Mindent képes lennél vele megosztani és ha nem látod hiányzik..... Kedves vagy vele és sokat beszélgettek.... Ha látod egy másik fiúval mondjuk csókolózni, akkor nem vagy féltékeny, inkább örülsz, hogy boldog valakivel.....

Ha haverod:

El el nevetgéltek. Elbeszélgettek egy vicces dologról stb. Ha nincs a közeledben, azt annyira nem tartod vészesnek.

2016. márc. 18. 09:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat főleg az utolsót.
2016. márc. 19. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!