Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem lehet?
Ha csak fbon beszeltettek nem ismered mert élőben mas az ember.. Viselkedés es reakciók.. Nem láttad ezeket igy nem tud mit szabad illetve nem szabad tenned/momdanod 😐
Ha nem er ra vki miert kell egybol gyks nerdest kirakni?? Nem er ra majd ak jövőhéten..boruljel h legalabb szolt..
16F
Ha ennyire túlspilázod, csak belefáradsz.
Az ilyen ismerkedésekkel nyugisan kell haladni, a kapcsolat elején megteszed mindazt, ami tőled telhető volt (annál többet nem), majd fokozatokban, ahogy komolyodik a dolog, kitartasz a szerelemért, lényegesebb problémákat küzdve le.
Szerintem az, aki mindenen kattog, emiatt figyelmesnek hiszi magát, az fogja a leghamarabb feladni, és nem is kell túl nagy oka legyen ehhez.
Régebb nem sajnáltam a kapcsolataimat, mert mindig összetudtam gyűjteni sok pici indokot, amitől nem kellett, mindig túlagyaltam. Egy ponton meg kifogtam olyan párokat, akik szintúgy, és a semmiért vége lett mindig, sosem értettem.
Nem tudom mennyire talált ide, de ez jutott eszembe a leírásodról!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!