Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemet mondott, van még esélyem?
Figyelt kérdés
Én 14/f, ő 13/l. Ráírtam Fb-n hogy szerelmes vagyok belé, de nemet mondott, nem szerelmes belém. Van még esélyem? Nagyon szeretem őt <3332016. márc. 22. 17:04
1/5 anonim válasza:
Ne egyből azzal közeledj felé hogy szerelmes vagy belé, hanem hogy meg akarod őt ismerni, hívd el őt bárhová amit tudod hogy szeret. És ha így lassan de akkor is kitartással küzdj érte! :) és akkor nyertél is
2/5 anonim válasza:
Az felesleges, amit első írt. Egyből rájön a lány, hogy bizony, te azért írtál rá. Így jobb is volt, hogy elmondtad neki. Ő meg leszögezte, hogy nem. Nincs esélyed. Maximum idővel belédszerethet, de te semmit nem tudsz tenni, csak vársz és reménykedsz. Azonban nincs sok esély rá, hogy változik a véleménye.
3/5 anonim válasza:
Jó nagy barom vagy, öcsém.
Még jó, hogy nemet mond ha csak ugy random ráírsz, hogy "Szerelmes vok beléd."
Nem fog így komolyan venni, amit neg is értek.
Add meg a módját, tiszteletét ennek a dolognak. Lassan ismerd meg, ismerd ki, közeledj felé, ferkozz a bizalmába, aztán hivd el valahova, es ott öntsd ki neki a szíved.
Nem lehetetlen ez, egyik lány se harap ugy szimplán.
4/5 anonim válasza:
igazából járni nem fogtok. sajnos elrontottad.
1. Facebookon ne kérdezd meg, csakis személyesen.
2. ...
Ismered? írj a "kacsolatotokról", hogy hogy álltok és beszéltek vagy vmi. ilyeneket. ezek is fontosak ebben.
esetleg barátok/haverok még lehettek, ha beszélsz vele normálisan élőben!
ha kell még vmi írj privit!
14f
5/5 A kérdező kommentje:
Most eléggé mérges rám amikor meglátott engem akkor elfutott. Üzenetben szívet is írtam neki, meg hülyeségeket. Tudom kár volt. Az osztályban mindenki tudja már hogy szerelmes vagyok belé, és a barátnői is, és ezzel piszkálják őt meg engem az osztálytársaim. De szerintetek még meg tudom csinálni hogy legalább barátság legyen köztünk?
2016. márc. 23. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!