Lehet, hogy van esélyem? Nagyon boldog vagyok amiket mondott az edzö
Ma volt eletem elso teniszedzese. Az edzo mar edzes elejen azt mondta, hogy lehet hogy nem is vele kellene jatszanom, hanem a fiaval, (a fia tenisz bajnok) , mert olyanokat utok. Aztan az edzes kozepe fele meg azt mondta boldogan,csodálkozva: Anna! Hát te megtanultál teniszezni!!! Majd az edzés végén megdicsért, hogy nagyon ügyes voltam.
Ez colt eletem elso edzese. Elotte 8evig kosaraztam,2evig fociztam,6evig lovagoltam. A labdaerzekem nagyon jo.
A kerdesem:
Szerintetek van eselyem nagyobb versenyekre is mennem ezek utan,ha kitarto leszek es nagyon komolyan veszem? Hozzateszem,17(!!!)eves leszek 30.an, es altalaban 5-6evesen szoktak kezdeni a teniszt..
Bárkinek van esélye versenyezni és győzni.
Nem tudhatjuk, hogy csak kedveskedtek-e veled vagy tényleg ügyes vagy-e (miért nem ott kérdezted meg attól, aki látta a játékodat?)
Én nem értem egy értelmetlen sportágban hogy lehet valakinek ekkora lelkesedése a versenyzésre, ha tippelnem kellene arra gondolnék valami örömödet leled a dologban. Akkor meg .. hajrá.
Leírtam hogy van esélyed? Le.
A személyes véleményem is tényközlés, a tenisz egy ízületroncsoló értelmetlen mozgás, önvédelmet kellene tanulni a korodban és erősíteni, amiktől több leszel.. De ezt persze nem lehet rád erőltetni, ez már a te döntésed. Ha tenisz, akkor tenisz.
a gyerekeket a totál kezdőket és a kiskutyákat szokták dicsérgetni,szóval ha az edző ezt teszi veled,akkor tudod,hogy valamelyikbe sikerült beleesni.
de a lelkesedés a szenvedély egy jó alap,amit ha kiegészítesz szorgalommal és kitartással,akkor az eredmény nem marad el.
amúgy a teniszről az egyoldali terheléses sportokról és néhány teniszező ismerősömről nekem mindig ez a jelenet ugrik be-
Az edző azért dicsért meg, hogy fellelkesítsen azért, hogy továbbra is lejárj edzésre, ezáltal továbbra is tejeled neki a lóvét. :)
Érdekes az első edzésen mindenkire azt mondják ám, hogy nagyon ügyes. :) Szerintem Kérdező te totál elbíztad magad.
Egyébként pedig TaplalkozasHarcmuves jól írja és igaza is van. Én is több helyen olvastam, hogy a tenisz az egyik legegészségtelenebb sportja, mert tönkre teszi, a könyök, váll, boka és térd ízületeket. És pont a kosárlabda a másik ízületgyilkos sport, ott az ujj és a térd ízületek kopnak majd el rendesen. Én rengeteg olyan 16-20 éves kosaras csajt és srácot ismerek akiknek már most kattog a térdük. Lehet Kérdező, hogy a tiéd még éppen nem kattog a 8 év kosarazás után sem....ja még...ami késik nem múlik, majd a tenisszel, rásegítesz arra, hogy szétgyepáld a saját ízületeidet.
Ettől függetlenül, ha ennyire tetszik ez a sport, akkor csináld, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!