Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van valami esélyem? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami esélyem? Mit tegyek? 13L

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú az osztályból, de még beszélőviszonyban sem vagyunk, szóval elég gáz az ügy. Neki a másfajta lányok tetszenek, akik teszik az agyukat, folyton röhögnek, stb... Én nem ilyen vagyok. Jó tanuló vagyok, érdekelnek a természettudományok, és nem szívesen jópofizom az embereknek... Ezért utálhat?

2016. márc. 25. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Talan azert azt nem hogy utalna > de ha te is egy kicsit jobban felengednel jobb lenne > nem kell allandoan rohogni es jatszani magad > csak valahogy jobbatenni ugy magad hogy eszre is vegyen
2016. márc. 25. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit vársz tőle ? Osztálytársad, szóval ő is kb 13 éves, gyerek, még nem érett hozzá. Ha kellenél neki már tett volna érte, de ha olyan lányok kellenek neki, akkor mi a bánatot vársz most komolyan ?

Aztán jönnél vissza a kasszához fél év múlva, hogy megcsalt meg mit tudom én... Annyira korán kezditek, hogy őrület.

2016. márc. 25. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:

13 évesen érdekelnek a természettudományok.

Hát, itt valami nagyon tudományos:)

2016. márc. 25. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valahogy utalnál arra hogy tetszik neked akkor felfigyelne rád.es lehet hogy megtetszenél neki! Ha kérdésed van nyugittan Írj privátban 13/f
2016. ápr. 1. 00:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Végre egy pozitív válasz.:)
2016. ápr. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!