Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem? Mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel az utóbbi két hétben elég sok időt töltök együtt.Napi 50-100 sms-t is váltunk és minden nap találkozunk társaságban.Van,hogy valami gyenge indokkal kettesben is kimegyünk és beszélgetünk,jól érezzük magunkat egymás társaságában.Van benne valami ami nagyon megfogott és szarul esik kimondani,de beleszerettem.A gond ott kezdődik,hogy együtt van egy sráccal aki nagyon parasztul viselkedik vele és már hetek óta csak veszekednek(4 éves kapcsolat).Múltkor egy buli után amikor váltunk el csókolóztunk.Nem én voltam a kezdeményező,hanem Ő.Lehet esélyem nála?Töltsek továbbra is minél több időt vele amíg elhidegül a bunkó barátjától?Mit tennétek a helyemben?
2016. márc. 25. 03:49
 1/1 anonim válasza:
Legyetek minnél többször kettesben aztán keress egy közös témát vele ha látod h nevetgél meg gyakran a szemedbe néz sokáig akkor is ha csönd van valószínű h tetszel neki...mindig nézd a reakcióját hogy mennyire tetszik neki...öleld meg amikor ugy érzed de azért egy nap ne 100x...kb 5x :D xd aztán legyél vele kedves odaado..esetleg vegyél neki egy szál virágot amelyiket a legjobban szereti :3 ...meg ilyesmi trükkök..aztán szépen elkezd beléd szeretni és a tied lesz :)
2016. márc. 25. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!