Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem felejtettem el az exem és még gondolok rá akkor az azt jelenti hogy még nem állok készen egy újabb kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Vagy miután összejöttem egy másik lánnyal közben elmúlhat ez?vagy nem...2016. márc. 25. 01:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem várj vele egy kicsit😊
2/5 anonim válasza:
attol fugg mennyit és hogyan mert ha napi egyszer rád jön hogy a k**va anyját akkor nincs gáz :D de ha sokat agxalsz rajta mi lehet vele akkor tényleg várj meg kicsit
3/5 A kérdező kommentje:
#2 sajnos az utóbbi.
2016. márc. 25. 09:47
4/5 anonim válasza:
Akkor varj meg ezzel. Ne szurj ki egy uj emberrel csak azert,hogy a regit el tudd felejteni.
5/5 anonim válasza:
Tudom, hogy nem fogod elfelejteni és a másik szívét össze fogod törni. Tapasztalatból mondom. Én is azt hittem, hogy ez segíteni fog, de nem így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!