Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább? Van esély...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Van esély kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Szóval kezdem az elején. Nyár végén (augusztus 20-30 között) volt egy buli az egyik barátomnál. Nagyon jól sikerült minden, és hát egy kicsit össze is melegedtünk.. aznap megkérdezte facen hogy összejönnék-e vele. Mivel még nem voltam biztos a dologban ezért azt mondtam rá, hogy nem tudom. (kb. 5-ször ez volt a válaszom). Majd a srác pár nap múlva összejött egy lánnyal. (ezt facen írta meg, de előtte még egyszer megkérdezte hogy akkor mi lesz kettőnkkel. Igent mondtam neki. De hát akkor feleslegesen.) Alig voltak együtt pár napig. Sőt még az sem biztos hogy együtt voltak. A lényeg hogy szakítottak. Aztán megkérdezte megint hogy összejönnék-e vele. Erre én azt mondtam hogy nagyon megbántott így nem hiszem. Aztán most ebben a hónapban 10-e körül megint volt egy buli nála. Ugyanúgy összemelegedtünk. Kicsit már úgy nézett ki a dolog mintha együtt lennénk. Legalábbis úgy viselkedett velem. Ölelgetett, kicsit tapizott, puszilgatott is stb. Hazafelé egymást átkarolva mentünk. Viszont ezek után nem kérdezte meg hogy hogyan tovább. A napokban találkoztunk is rövid időre (voltak velünk még barátok). De nem hoztuk fel a témát. Nos az lenne a kérdésem hogy hogyan tovább? Mit tegyek? Megkérdezzem tőle hogy megpróbálná-e velem? Elmondjam neki mit érzek? Ha igen hogyan? Segítenétek? Nagyon megköszönném. Amúgy sok közös van bennünk, és nagyon megszerettem. 15/L.
2015. okt. 20. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Túl sokat jársz bulizni 15 évesen....

A kevésbé bulizós figurák között ezer normálisabbat találsz.

2015. okt. 20. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezek csak ilyen kisebb baráti bulik. Az említett barátom papájának a hegyén. Amúgy jól tanulok. És nem csak a bulizás körül jár az eszem.
2015. okt. 20. 22:27
 3/4 anonim válasza:
Semmi baj a bulikkal,kérdezz most te rá,hogy mi van,ennyi:)
2015. okt. 20. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudnál egy kicsit segíteni? Mit hogyan kéne csinálnom? Pl. hogyan hívjam el egy találkozásra hogy tudjunk beszélni? :)
2015. okt. 20. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!