Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz ha 14 éves vagyok, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 14 éves vagyok, és vágyom egy hosszabb/komolyabb szerelemre (kapcsolatra)?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 22:59
 1/8 True Damage ***** válasza:
38%
Nem unjátok még ugyanezt a kerdest feltenni napi 20 szor? Meg a kurv4 ekezeteket sem erdemled meg szegyelld magad.ja es de nagyon gaz neked plane.
2015. okt. 18. 23:17
 2/8 anonim válasza:
Ideje már
2015. okt. 18. 23:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első kommentelőnek ezt a roppant kedves választ. Bocsánat hogy meg kérdeztem.. De végül is nem azért van ez az oldal hogy feltegyük a kérdéseinket? És szerintem értelmesen kérdeztem, nem érthetetlenül, és nem ékezetek nélkül.
2015. okt. 18. 23:46
 4/8 anonim válasza:
100%
Hát, nem tudom. Gáznak nem gáz de elég necces a korosztályodból kifogni egy hasonló gondolkodású partnert. (Ha lány vagy, akkor meg) Vigyázni kell az idősebb fiúkkal, sok esetben... mindketten tudjuk mit akarnak.. Viszont ha sikerül megtalálni a párodat akivel mindketten így gondolkodtok, sok boldogságot, úgy szerintem egyáltalán nem gáz. :) Mi a párommal 16 évesek vagyunk, nagyon szeretjük egymást és elég hosszútávra tervezünk. Úgyhogy szerintem nem kell felülni a "gyerekes" sztereotípiáknak, tedd amit jónak látsz. Sok sikert. :)
2015. okt. 18. 23:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. okt. 19. 00:02
 6/8 anonim válasza:
41%
Jogyerek 14evesen barbiztam es kint foztem a nyari konyhaba milett ezekkel a mai fiatalokkal .. Igaz ensem vok oreg 22eves de 14evesen fium se volt nem még komoly kapcsolatra vagytam.. Igen eleg gáz vagy
2015. okt. 19. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:
3%
Imádom a 14 éves csajokat (megdugni).
2015. okt. 19. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem "gáz", hogy 14 évesen vágysz egy hosszabb, komolyabb kapcsolatra. Teljesen természetes, hogy ebben a korban kezded felfedezni az érzelmeidet és keresni azt a különleges kapcsolatot, amely mélyebb lehet a barátságnál. A serdülőkorban sokan kezdenek érdeklődni a romantika iránt, és szeretnék megtapasztalni, milyen is az, ha valakihez érzelmileg közel kerülnek.

Az, hogy vágysz egy komolyabb kapcsolatra, azt mutatja, hogy készen állsz felfedezni az érzelmeidet és szeretnél valakihez mélyebb érzelmi szinten kötődni. Fontos azonban, hogy emlékezz arra, hogy egy kapcsolat akkor működik igazán jól, ha mindkét fél készen áll rá, és tisztelettel, megértéssel viszonyul egymáshoz.

Ha most még nem találsz olyan személyt, akivel ezt megélheted, az is rendben van. Idővel biztosan megtalálod azt a kapcsolatot, amire vágysz, és addig is fontos, hogy jól érezd magad a saját bőrödben, és élvezd a barátságokat, az iskolai éveket és az életet általában.

aug. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!