Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek szerelmes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek szerelmes?

Figyelt kérdés

Olyan, egyhangú az életem.

Szeretnék szerelmes lenni de hogyan?

Mit tegyek ahhoz hogy szerelmes legyek?

(Voltam már szerelmes)

16/L

2016. márc. 16. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan dolog amit te nem tudsz irányítani (sajnos). Bár... én most így visszagondolva azt mondom de jó lenne ha nem lennék az. Mennyire gondtalan volt akkor az életem. Mostmeg... Persze ez csak viszonzatlan szerelem esetében van így. Egyszercsak szerelmes leszel. Nem is fogsz rá számítani. Nem szabad keresni se, csak éld az életed. Majd jon ;) 16/F
2016. márc. 16. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
1. nem lehet, hogy ismerlek?:)
2016. márc. 16. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok,ilyen baromságot se hallottam még,mondanám de sajnos de
2016. márc. 16. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
3 a kérdezőnek írtam
2016. márc. 16. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Elso vagyok: 2. Ezt nekem vagy a kérdezőnek írtad? :)
2016. márc. 16. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
neked:)
2016. márc. 16. 21:47
 7/9 Readingissexy:3 válasza:
Az ilyet nem lehet irányítani sajnos...sokszor olyan emberbe leszünk szerelmesek akitől soha nem is akartunk semmit...mégis megtörténik...de ha annyira nagyon szeretnél szerelmes lenni akkor beszélgess sok fiúval! Mint személyesen, mint esetleg facebookon keresztül például:) Egyszer én is így szerettem beke egy srácba...beszélgettünk és beszélgettünk aztán hopp...már nem is tudtam ellene tenni semmit...hozzáteszem sajnos mivel az ország másik felén lakik...😔De ilyen az élet...egyszer összerak máskor szétszed.
2016. márc. 16. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:

#1:Szerintem neked írta. :)

És amúgy teljesen igazad van,én is csak ezt tudom mondani,hogy ezt nem te irányítod.Egyszer csak jön majd valaki az életedbe(vagy akár már az is lehet,hogy az életed része,és nem is gondolnád,de egyszer csak beleszeretsz),aki majd megtetszik és lehet,hogy szerelmes leszel belé.Ez nem olyan dolog,amit ki kell csikarni magadból..majd jön magától és kész.Addig örülj,amíg nem tetszik senki,legalább addig szabadon élheted az életed,és nem kell azon agyalnod,hogy "vajon tetszem-e neki??"Ismerkedj emberekkel,nem csak a szerelemtől lehet izgalmas az élet. :)

2016. márc. 16. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, jön magától. Én pl. nem voltam még soha életemben szerelmes. Ez nem verseny. 15f
2016. márc. 17. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!