Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennék?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit nagyon regota ismerek (13 eve) es mindenhol egyutt voltunk. Bolcsiben,oviban es iskolaban is. Eloszor nem ereztem iranta semmit csak baratok voltunk aztan mar inkabb legjobb barat volt (nem volt olyan nyar es nyaron nem volt olyan nap amikor nem voltunk egyutt) utana mar tobbet ereztem a baratsagnal.Mindent megtennek erte, mindent elmondok neki (es o is nekem). Amikor ramir a szivem szinte kiugrik a helyerol ( nem tudom mashogy kifejezni magamat).Egyszeruen ugy erzem mintha nelkule nem lenne eletem.Ez szerelem? Senki irant nem ereztem meg ilyet :( Ez egyszerre rossz is es jo is.
2016. márc. 13. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen te szerelmes vagy:))
2016. márc. 13. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, most jönnek a szivárványlelkűek és bemagyarázzák neked, hogy szerelmes vagy. Nem biztos. Ez kérlek szépen lehet igaz baráti szeretet, ami sokkal jobb, mint a szerelem. Viszont, mivel a tények embere vagyok, le kell írjam, hogy lehet, hogy szerelem, ugyanis mondtad, hogy ez jó és rossz is egyszerre. Ez a szerelem. Az igazi szeretet az csak jó. Annak csak örülsz és boldog vagy, nem fáj. A szerelem rongál is. Ha neked rossz is egy szinten, akkor ez bizony szerelem lehet. Viszont nem olyan erős, tehát legyőzheted és szeretetté alakíthatod. Csak ez nehéz, igen. De kitartást és próbáld meg szeretetté alakítani! :) Sok sikert! :)
2016. márc. 13. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazabol kiderult, hogy a fiu is igy erez irantam! :)
2016. márc. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!