Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lennék? Olvass lentebb!
Jár az osztályba egy fiú. Ja. És nem tudom eldönteni, hogy tényleg tetszik-e nekem vagy csupán szimpatikus.
Minden reggel őt keresem a szememmel. Ha a közelemben van, erőltetten próbálok természetes lenni és úgy teszek, mint aki nem tudja, hogy ott van. Ha pedig beszélni kell, össze-vissza beszélek. Mikor előttem ült, mellettem pedig egy másik fiú és ők ketten hülyültek és én időnként hozzászóltam, de jól megvoltunk 3asban. De ha nincs ott az "összekötő" fiú, egyszerűen képtelen vagyok értelmesen szót váltani vele. Szeretnék a közelében lenni, gyakran elképzelem, hogy átölel, megfogja a kezem és ilyenkor nagyon felvirulok.
De nem vagyok benne biztos, hogy ez kölcsönös. Sőt. Időnként ugyan találkozik a tekintetünk és én gyorsan, pirulva félrenézek, de nem keresi a társaságomat.
Ez szerelem? Lehet az? Mit kéne tennem, hogy észrevegyen?
Hát, ha nem is szerelem, de vonzalom mindenképp.
Ha rád néz mosolyogj rá,próbálj szemezni vele akár.
És egyébként lazulj el. Tudom, könnyű ezt mondani, de ne próbálj természetesebb lenni a közelében. Legyél nyugodt, laza, természetes, pont annyira, mint amennyire a barátnőiddel vagy.
Akár bizalmaskodhatsz is vele szerintem. Foglalkozz vele.
Én ezt mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!