Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem. Mit tegyek? Lentebb HOSSZAN.
Ez egy elég hosszú történet. Előre is elnézést kérek.
Van egy fiú. Nagyon jó barátom. Eddig bármit meg tudtam vele beszélni, mint barát. Egy dolgok kivéve, amit nem merek neki elmondani, mert félek, hogy mint barátot is elveszítem.
Beleszerettem... visszavonhatatlanul. Volt időszak, mikor alkalmi kapcsolatban voltunk egymással. Gondolom értitek. Persze voltak feltételeink... pl. nincs senkink, stb... és hogy ha egyikünk komolyabban érdeklődik a másik iránt az elmondjuk.
Részemről az utóbbit nem sikerült betartanom, mert nem akarom elijeszteni magamtól.
Jó, azóta van egy kapcsolata, szerintem nem a legjobb kapcsolat, de én mint kívülálló látom ezt. És ilyeneket mondogat nekem, hogy jól nézek ki, szexi vagyok stb. És néha nem tudom ezt mire vélni. Lehet, csak mint barát mondja, de engem teljesen felkavar ezzel. Azt látom rajta, legalábbis én azt hiszem látom, hogy nem szerelmes. De ez az én feltételezésem. Egyszerűen nem tudom, mit tegyek. Ti elmondanátok neki, mit éreztek? Többször próbáltam mást keresni, de az utolsó pillanatban, mindig meggondoltam magam... miatta. Pedig, pont miatta akarok mást keresni.
Ez annyira gáz... Na, de mindegy. Bocsi a hosszú sztoriért.
Mindenki képzelje magát a helyembe és úgy ítélkezzen.
Az életben sajnos csak egyszer igazán szerelmes az ember.
mond el neki, sokkal jobb mint itt szenvedni!
Hajrá!
22F
Köszi, de ezt nem közölhetem vele, pont most, hogy van vkije.
Bár mikor nem volt, sem mertem vele közölni. :P
Miért olyan nehéz kimondani azt ez egyelten ki egyszerű szót???
Noss! Én is voltam nem olyan régen egy ugyanilyen helyzetben ahol a lány ugyanígy érzett.
És lehet, hogy még most is így érez.
Szerintem úgy érez irántad mint a legjobb barátod, biztos volt idő mikor odáig volt érted és azt ő nem merte elmondani neked. És mivel lány vagy és ha mondta hogy jól nézel ki meg szexy vagy akkor valószínűleg, ő úgy is gondolja. De a leírtaid alapján szerintem nyugodtan közölhetnéd ezt vele, hogy te mit érzel iránta, ha jól értelmezem akkor értelmes pasirol van szó. És nem hinném, hogy ha elmondanád, hogy mit érzel iránta akkor elhagyna téged mint az egyik legjobb barátját.
Amúgy éreztetted már valaha is vele, hogy szerelmes vagy belé?? - ha igen akkor lehet, hogy direkt nem akarta észrevenni?
De lehet hogy ő is fél attol, hogy ha ő bevallaná neked , hogy szeret úgy tiszta szívből akkor lehet h te hagynád ott.
Lényeg kérdezd meg mert ha nem teszed akkor lehet hogy azt nem fogod megkapni akivel az egész életedet leéled majd.
"Törekedj arra hogy megszerezd azt amit/akit szeretsz, különben kénytelen leszel megszeretni azt amit kapsz"
Lassan 1 hónapja nem találkoztunk. És kb. ennyi ideje nem beszéltünk. És egy pár napja felkeresett chaten. És olyan jó volt újra beszélni vele.
Valószínűleg ő is hiányolhatott engem, ha felkeresett.
De persze azt rögtön megkérdezte, hogy én hiányoltam-e őt. És igent mondtam. Aztán megbeszéltünk egyik estére egy randit, persze csak beszélgetni, lehet holnap lesz az az este.
22:14
Soha nem mertem neki kimutatni az érzéseim. Hisz a szerelem tabu volt kettőnk között.
Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért van az, hogy kíván(t) engem, jól megvoltunk úgy is, tényleg bármiről tudtunk beszélgetni és mégsem szeretett belém.
Jó igaz volt már egy nagy csalódása, és lehet fél újra szerelmes lenni, ezt nem tudhatom, de akkor sem értem, mi hiányozhat belőlem, amiért engem nem szeret úgy, ahogy én szeretném.
22:14 es vk.:
Noss drága akkor holnap vegyél erőt magadon és közöld vele az őszinte érzéseidet. Ha tényleg szeret téged, akkor barátok fogtok maradni akkor is ha nemet mond neked arra hogy 1 pár legyetek.
Amúgy hót komolyan mondom hogy velem ugyanez a helyzet volt mintha visszaidéznéd az eseményeket. De velem is közölte a lány, hogy mit érez de barátok maradtunk a mai napig, hetente találkozunk, megbeszéljük a problémáit meg néha az enyéimet is. Beszélünk néha telefono is stb stb. Szóval mi jó barátságban maradtunk. Igaz kellett neki 2 hét míg elfogadta, hogy nem lesz köztünk többe. Ez azért lett így mert közben én egy másik lányba szerettem bele.
Én továbbra is azt mondom megéri közölni neki a tényeket. Ha bejön akkor szép napok várnak rád, ha meg nem akkor elfogadod a barátságát és lesz egy fiú barátod aki olykor sokkal többet ér mint egy lány. Mert egy fiú más válaszokat fog adni neked, nem pedig ugyanazt nyögi majd mint amit a lány barátaid mondanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!