Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes lettem. Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem. Mit tegyek? Lentebb HOSSZAN.

Figyelt kérdés

Ez egy elég hosszú történet. Előre is elnézést kérek.

Van egy fiú. Nagyon jó barátom. Eddig bármit meg tudtam vele beszélni, mint barát. Egy dolgok kivéve, amit nem merek neki elmondani, mert félek, hogy mint barátot is elveszítem.

Beleszerettem... visszavonhatatlanul. Volt időszak, mikor alkalmi kapcsolatban voltunk egymással. Gondolom értitek. Persze voltak feltételeink... pl. nincs senkink, stb... és hogy ha egyikünk komolyabban érdeklődik a másik iránt az elmondjuk.

Részemről az utóbbit nem sikerült betartanom, mert nem akarom elijeszteni magamtól.

Jó, azóta van egy kapcsolata, szerintem nem a legjobb kapcsolat, de én mint kívülálló látom ezt. És ilyeneket mondogat nekem, hogy jól nézek ki, szexi vagyok stb. És néha nem tudom ezt mire vélni. Lehet, csak mint barát mondja, de engem teljesen felkavar ezzel. Azt látom rajta, legalábbis én azt hiszem látom, hogy nem szerelmes. De ez az én feltételezésem. Egyszerűen nem tudom, mit tegyek. Ti elmondanátok neki, mit éreztek? Többször próbáltam mást keresni, de az utolsó pillanatban, mindig meggondoltam magam... miatta. Pedig, pont miatta akarok mást keresni.

Ez annyira gáz... Na, de mindegy. Bocsi a hosszú sztoriért.

Mindenki képzelje magát a helyembe és úgy ítélkezzen.

Az életben sajnos csak egyszer igazán szerelmes az ember.

2010. márc. 21. 22:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Értelek, és köszönöm, hogy "törődsz" velem.

Viszont nem tudom, hogy most kellene-e vele közölnöm, mikor barátnőzik.

Ez nem túl gáz így?

2010. márc. 21. 22:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Ismét 22:14 es vk.: Nézd fiúból van, maximum örülni fog neki, hogy több lány is van aki szerelmes tud lenni belé aki képes őt szeretni. Neki ez pozitívum ha saját magamból indulok ki. Neki nem fogsz ezzel ártani, és ha ott hagyná érted azt a másik lányt aki jelenleg a barátnője akkor nagyon is fontos vagy a számára. De szerintem így is fontos vagy neki, csak szerintem ő sem mert jobban közeledni feléd mert ugye letisztáztátok hogy ti nem lesztek egy pár és hogy köztetek szerelem nem fog kialakulni. És valószínűleg ezért IS keresett másik lányt akivel kialakulhat majd szerelem.

Szóval ne félj a kérdést feltenni!!! És a választól sem kell tartanod, , mert ahogy én látom (meg ahogy az én esetemben volt) nagyon jó barátok fogtok maradni és ha nem jönnétek össze akkor nagyon sokat fog tudni neked segíteni mindenben.

2010. márc. 21. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Ism 22:14 es vok: Abban meg egyáltalán ne legyél te olyan biztos, hogy nem szeretett beléd, csak lehet nem merte vagy nem akarta kimutatni az érzéseit irántad, mert lehet, hogy ő akkor ugyanattól tartott mint te most! Ezt nem tudhatod. amúgy 26/f
2010. márc. 21. 22:40
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát nagyon szépen köszönöm a bíztatást. Hogy őszinte legyek ez most nagyon jól esett, amit írtál, és azt hiszem talán még rábeszélned is sikerült a dologra. Bár azt nem hiszem, hogy miattam otthagyná azt a másik lányt, de ki tudja.

Lehet, hogy most erre van szükségünk, mind a kettőnknek élni a saját életét, aztán pár év múlva, lehet, hogy olyan pár leszünk, amit eddig még nem látott a világ. :D

Jó a vége csak vicc volt, de nem tudhatom. Ja am, hogy tudjátok.

24/L

2010. márc. 21. 22:44
 15/19 A kérdező kommentje:

Most mondjuk eszembe jutott egy másik kérdés is.

Vissza térve hozzám.

Engem miért nem mert barátnőként felvállalni, még mást igen?

Szerelem nélkül. Mert mint fentebb említettem, szerintem szereti a lányt, ezt nem tagadom, de nem szerelemmel.

De ez lényegtelen. Csak eszembe jutott, hogy vajon, mi lehet velem a probléma?

De nem fárasztok tovább senkit.

Azért továbbra is várom mások válaszát is.

2010. márc. 21. 22:47
 16/19 anonim ***** válasza:

22:14 es vok: Jó akkor ismét én válaszolok :D

Remélem , hogy tényleg beszélsz majd vele, és örülök ha segíthettem. Amúgy ki tudja, lehet, hogy pár év múlva lehet h tényleg álompár lesztek az álmokat sosem szabad feladni.

De a helyedben én mint barátot nem veszíteném el őt semmi pénzért. Ha azt mondja majd továbbra is hogy barátok fogtok maradni akkor könyörgöm maradjatok azok, megéri. Mert ugyanakkor nélküle lehet hogy nem bírnád ki.

JA! És kérdésedre mondanám az általam vélt választ: "engem miért nem mert b.nőként felvállalni" Noss! szerintem azért mert úgy érezte, hogy ha barátnőként felvállalna és 1 hónap múlva már barátok sem lennétek akkor mit mondott volna az ismerőseinek, hogy ennyi vége....? Mivel nem tudta hogy te tényleg totál odáig vagy érte és szereted ezért nem mert belevágni egy olyan kapcsolatba aminek nem látta a jövöjét. Az ember nem mutat be ismerősöknek úgy egy lányt, hogy ő a barátom de lehet hogy a barátnőm még nem tudom... hülyén jönne ki nem.? Te mondtad hogy le lett tisztázva hogy barátok , illetve alkalmi kapcsolatosok vagytok vagy hogy is fogalmazzak. Tehát ezért nem várhattad szerintem h a párjaként mutasd be.

2010. márc. 21. 22:59
 17/19 A kérdező kommentje:

Valóban, ez mind igaz... :)

És az is, hogy nem akarom elveszíteni, mint barátot... Történjen bármi is.

Remélem, ha előtte állok is lesz bátorságom, megmondani a dolgokat.

De neked tényleg nagyon köszönöm a segítséget.

Minden jót!

2010. márc. 21. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Szívesen! :D Amúgy azért keltette fel az érdeklődésemet ez a kérdés mert bármilyen fura is szinte kísértetiesen hasonlít ez a szitu az enyémhez.

1-et kérnék viszont ha nem gon, érdeklne, hogy mi lett ennek a vége , írd már meg légyszíves privátba, hogy hogyan alakult.

2010. márc. 21. 23:20
 19/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsi este már kiléptem...

Ígérem, tudatom veled, hogy mi történt.

És még 1x nagyon köszi!

2010. márc. 22. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!