Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lennek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit 12-13 ismerek.Mindig is legjobb baratok voltunk,anyukam es az o anyukaja is nagyon-nagyon joba voltak.A fiuval egyesz bolcsiben,oviban es iskolaban is mindig egyutt voltunk.Aztan elkezdtem valami olyan erezni iranta (3-4 eve) mint meg senki irant. Es ez evrol evre egyre erosebb lett. Ha beszelek vele ugy dobog a szivem hogy azthiszem kiugrik a helyerol. Egyszeruen nelkule nem lenne eletem ugy erzem.Volt amikor osszevesztunk de 10 percnel nem tartott tovabb,mert mindig kibekultunk.O az akiert barmit megtennek.De mar nem ugy tekintek ra mint egy "legjobb baratra" hanem valahogy mashogy.Egyszeruen szeretem.Sokszor probaltam hogy ugyis "elfelejtem" majd de nem sikerul. Parszor kineztem mas fiut beszelgettem veluk de nem.. Egyszeruen nem ereztem irantuk olyan "szeretetet" mint az a fiu irant(akitol most beszelek)..Talan szerelmes lennek? Tenyleg nem ereztem meg senki irant ilyet :( ez egyszerre jo is es rossz is.
2016. márc. 14. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Az vagy :D
2016. márc. 14. 19:11
 2/4 DavidGlock ***** válasza:
Es nem tudod h ez a fiubaratod is gondolkodik e hasonlokon? A kommunikacio fontos,ha ugy erzed mond el neki:D
2016. márc. 14. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen o is igy erez :)
2016. márc. 14. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor öntsétek ki a szíveteket egymás előtt és jöjjetek össze, ha ő is így érez.

Nem olyan bonyolult ez. :)

2016. márc. 14. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!