Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb olvasd végig! Szerelmes vagyok az eggyik lány osztály társamba 14/F mit tegyek?
jókat szoktunk beszélgetni,mellette ülök.
Elmond nekem olyan dolgokat amit másnak nem (ezek nagyon személyesek egézsségügy stb...)Mikor mentem sétálni a folyosón megkérdezte hova megyek és azt mondta jön ő is és láttam hogy elpirosodik.
Beleőrülök egész nap róla gondolkozok,álmodozok,vele álmodok 1 héten akár töbször is.
Összejött az eggyik jó barátommal a suliból ekkor persze féltékeny voltam,legszivesebben megöltem volna azt a fiút,de fél hónap alatt szétmentek ekkor megnyugottam.
A legjobb fiú barátának tart engem.
Bevallani nem merem neki mert féltem a barátságunkat,nem akarom tönkretenni hiszen ő a legjobb barátom is egyben,félek a bukástól is.Nem olyan lány aki elmondaná a többieknek ettúl nem is félek.
Lányok szerintetek érez valamit mosolyog rám néha bámul megölel mindig nevet a poénjaimon.
De a köcsög osztály társaim basztatnak minket mert én nekem ugyan olyan a szemem,hajam szine mint az övé ezért jönnek baszogatni mikor kérem meg feleségül mert szerintük összeillünk erre persze mindketten tagadtuk hogy nem tetszik a másik,nem tudom hogy komolyan mondta vagy csak mert nem akart zavarban lenni.
Értelmes válaszokat várok nem olyakat hogy menj tanulni,házi nyúlra nem lövőnk stb.. Elöre is köszönöm
1) kezdj el mesélni neki egy másik lányról aki nagyon tetszik neked, figyeld a reakcióit, ha féltékeny akkor vallhatsz
2) vidd el randizni, persze nem kell annak nevezni. Ott lehet felszabadultabbak lesztek és könnyebb lesz ilyenekről beszélgetni
Szedd össze magad, mint egy férfi!
Tedd meg a lépést, hívd el valahova!
És ott sokkal nyitottabbak lesztek egymás előtt, ott elmondhatod neki finoman, hogy mit érzel.
Ha nem teszed meg a lépést hamarosan lehet már később késő lesz, hajrá!
Sok sikert!:)
hát én lány vagyok és nagyon joba vagyok az osztálytársaimmal ha az egyik fiunak tetszenék nem veném észre csak ha megmondaná vagy valaki akiben megbizok célozna rá
a lányok szeretik ha kifejezi magat a pasi ne félj odamenni és ne várd a legjobb pillanatot mert ugysincs olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!