Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok arról, ha egy lány nyit felétek?
És ha nem tetszik nektek a lány,akkor sem?
#1:És tetszett a lány neked?
Jól esik. Mikor egy 10/10es jött oda hozzám beszélgetni mikor egyedül voltam arra máig dicsőségként gondolok.
Ha tetszik akkor kimutatom neki ezt és közeledek felé és bókolok,ha nem tetszik akkor meg nem közeledek ez egyértelmű de ha jó társaság attól még beszélek vele de azért érezhető a különbség.
Hát nem ajtóstól kell jönni a házba, de ahogy leírtad nem is azt tervezed :)
De jólesne :D
De ha nem tetszik akkor sincs semmi, szépen megmondom hogy bocsi, de nem vagy az esetem vagy ilyesmi :D
Amennyiben nem annyira nem tetszik, akkor maradhat friendzoneban :D
Ha tetszik akkor meg jackpot :D
Előbb utóbb biztos hogy megmondanám, de hát ugye ahhoz hogy külsőleg tetszik-e valaki, egy (fél)perces végignézegetés legalább kell, és akkor ezt illene diszkrétebben kivitelezni, de ha igen, akkor igen :D
Szerintem nincs a helyzettel semmi probléma, sőt túl ritkán történik ilyen :D Ha egy lánynak tetszik a fiú, de a fiúnak nem esik le, akkor emelje meg a formás kis valagát, és köszönjön rá, vagy valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!