Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ha egy lány rátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lány rátok mosolyog, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy lány,aki rád néz sokszor,és egyszer pedig néztétek egymást kb.10 mp-ig(igen,tudom,elég hosszú idő,de megtörtént:D)és rád mosolyog..akkor ti mit gondoltok a dologról?Leesik,hogy a lánynak tetszetek vagy nem?Kezdem azt érezni,hogy a fiúk totál hülyék,és semmi jelet nem vesznek észre... :D

2016. jan. 8. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Én le venném hamár 100% hogy nem véletlen
2016. jan. 8. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Hát nem biztos, hogy egyből leesne. Igen némelyikünk ehhez totál hülye, köztük énis :D Nekemis van egy lány aki tetszik és fogalmam sincs, hogy bejövök-e neki pedig mindig engem szokott nézni amikor látjuk egymást :D
2016. jan. 8. 21:00
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha valakinek nem esik le nem feltétlenül "totál hülye", lehet, hogy csak kevés az önbizalma és nem gondolja, hogy tetszhet neked. 16/f
2016. jan. 8. 21:01
 4/10 A kérdező kommentje:

#2:Akkor ezek szerint nem vagy egyedül :D

#3:Jó,nyilván,nem bántásból írtam,csak tényleg már annyira észrevehetné,és egyszerűen nem megy neki. :D Vagy pedig én vagyok a béna,és miattam van,hogy nem esik le neki a dolog. :/

Ha esetleg ő most nem hiszi el,hogy tetszhet nekem,akkor mivel utaljak rá?

2016. jan. 8. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Hát, ha köszönsz neki lehet még abból se venné le, hogy mivan lehet azt hinné, hogy csak csesztetni akarod :D Szóval próbálj meg beszélgetni vele, elhívni valahova. Már ha túl tudod tenni magad azon, hogy egy lány kezdeményez. Nem tudom miért, de sokan úgy gondolják, hogy bármi is történjen egy lány nem kezdeményezhet.
2016. jan. 8. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyébként hány évesek vagytok?
2016. jan. 8. 21:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Osztálytársak vagyunk,szóval szerintem elég hülyének nézne,ha csak úgy köszönnék neki a teremben :D :D Amúgy 15 évesek vagyunk,és ez a lány kezdeményez dolog nekem nem annyira fekszik :DD Mármint oké,mostanában jobban nyitok felé,meg minden,de ahhoz,hogy csak úgy elhívjam beszélgetni v vmi...nem merem :D
2016. jan. 8. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt hinném jó érzés bámulni engem hogy majd legyen mesélnivaló hogy "de ronda" :D

De ha már szépen (és nem gúnyosan) mosolyog is, akkor már lehet leesne :)

2016. jan. 8. 21:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem gúnyosan mosolyogtam :DDD Hanem "úgy" :))
2016. jan. 8. 22:01
 10/10 anonim válasza:
Leesne, de sajnos még nem volt rá példa... :-( Nem is volt még barátnőm... Egyébként azt gondolnám, hogy de aranyos. :-)
2020. jún. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!