Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb olvasd végig! Szerelmes vagyok az eggyik lány osztály társamba 14/F mit tegyek?
jókat szoktunk beszélgetni,mellette ülök.
Elmond nekem olyan dolgokat amit másnak nem (ezek nagyon személyesek egézsségügy stb...)Mikor mentem sétálni a folyosón megkérdezte hova megyek és azt mondta jön ő is és láttam hogy elpirosodik.
Beleőrülök egész nap róla gondolkozok,álmodozok,vele álmodok 1 héten akár töbször is.
Összejött az eggyik jó barátommal a suliból ekkor persze féltékeny voltam,legszivesebben megöltem volna azt a fiút,de fél hónap alatt szétmentek ekkor megnyugottam.
A legjobb fiú barátának tart engem.
Bevallani nem merem neki mert féltem a barátságunkat,nem akarom tönkretenni hiszen ő a legjobb barátom is egyben,félek a bukástól is.Nem olyan lány aki elmondaná a többieknek ettúl nem is félek.
Lányok szerintetek érez valamit mosolyog rám néha bámul megölel mindig nevet a poénjaimon.
De a köcsög osztály társaim basztatnak minket mert én nekem ugyan olyan a szemem,hajam szine mint az övé ezért jönnek baszogatni mikor kérem meg feleségül mert szerintük összeillünk erre persze mindketten tagadtuk hogy nem tetszik a másik,nem tudom hogy komolyan mondta vagy csak mert nem akart zavarban lenni.
Értelmes válaszokat várok nem olyakat hogy menj tanulni,házi nyúlra nem lövőnk stb.. Elöre is köszönöm
Amikor a köcsög osztalytarsaid poenkodnak es o is ott van kerd felesegul. Aztan ha nem sul el jol mondhatod h poen volt. Nekem tetszene!
14/L
fiu barat akkor is barat marad ha beteszi
szoval sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!