Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit szeretne tőlem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretne tőlem?

Figyelt kérdés

Igyekszem összeszedni a gondolataim, talán egy kicsit hosszú lesz. Mondhatnám szerencsésnek magam,mivel az a srác udvarol akire már mióta vágyom, de valahogy ez még sem az igazi. Ellentétben velem, ő népszerű és ha nem a ranglétrát nézzük ami már szerintem számára kizárásos alapot ad arra hogy komoly kapcsolatba belevágjon, mivel bármely nőt megkaphatja,gondolom az egyenruha teszi és az hogy viszonylag fitt.

Megcsókol, érezhetem az ajkait, engem ölel meg és nem mást. Azonban egyről a kettőre nem akar lenni hol meg torpan hol ráfogja arra hogy itt az egyetem, az edzés és a munka kár lenne a viszonyunkat elrontani,mert ha egy fikarcnyi esélyt is látna a működésre belevágna mert elmondása szerint ő is akarná. Ha rákérdezek ennek mi értelme azzal jön hogy ennyire fájó hogy velem tölti a minimális idejét s hogy köszöni az őszinteségem máskor is legyek az,hadd dagadjon a mája mert ha ő mondja a kapcsolatot a végén akkor is utasít. Elhatároztam hogy nem keresem ha nem hajlandó elkötelezni magát elvégre már vagy egy éve ezt csinálja, igen ám, DE most volt szalagavatóm. Kapásból lekapott, meg külön megjegyezte én nem hívtam meg , s valamilyen formában elkellett jönnie- mindig vannak ott civil rendőrök- bemutatott kollégáinak ,lőttünk pár képet, s egyből odaszól a fiúknak inkább "afterra" menjenek oda velünk ahova mi. Akárhova mentem követett vagy szemmel tartott.

Azóta még jobban rám akadt. 24 éves én 18? Mit szeretne?

2016. márc. 9. 20:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Kicsit zavarosra sikerült. Gondolom te is, mint minden normális nő komoly kapcsolatra vágysz. Ha ő nem akarja akkor nem akarja. Keress egy másikat. Mindig arra törekedj ami neked a legjobb. Ő meg kicsit ez a teszem veszem magam legyen valami, de azért mégse mert rohadt sok dolgom van meg azért bulizni ( esetleg hetente mással lenni ) mégiscsak olyan jó. Na most ezért szoktak ezek a "népszerű" meg " bármely nőt megkaphatja" típusú díszb. zik tökéletes alkalmatlanok lenni egy rendes kapcsolatra.
2016. márc. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!