Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vágom, hogy mit akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágom, hogy mit akar pontosan? (Persze értem) de mit szeretne tőlem? Bocsi a sok"hangulatjelért"

Figyelt kérdés

Szis

*szia

Megismertél a suliban??

heart hangulatjel grin hangulatjel grin hangulatjel aranyos vagy,egyébként igen megismertelek smile hangulatjel

Hogy érted,hogy aranyos vagyok?

Egyébként te meg helyes

Hát amúgy is az vagy wink hangulatjel meg,hogy rögtön kíszúrtál nemvagyok helyes max helytelen grin hangulatjel

Am igaz,hogy néztél??

Kit? gasp hangulatjel

Engem

Megbámultalak grin hangulatjel De te se néztél közömbösen

Tudom

Van am barátnőd??

Nincsen frown hangulatjel Én valszleg egyedül halok meg grin hangulatjel

Nekem sincs

Akkor én is egyedül halok meg??

Hm hm heart hangulatjel Célozgatsz valamire smile hangulatjel

Ezt,hogy érted??

Most mondanám de tudod azt smile hangulatjel

Hogy tetszek?? Vagy mi??

Én megmondom ha te is tongue hangulatjel

Oks

Úgymondom inkább,hogy nem vagy közömbös számomra a barátságnál több smile hangulatjel

Akkor tetszek ??

Nem adtam elég kielégítő választ? grin hangulatjel

Nem!

És én? grin hangulatjel

Hát helyesnek tartalaknem tudom még

De am te azt írtad le,hogy te kapcsolatot akarsz

Igen már jólenne grin hangulatjel De úgyse fog senki megszabadítani ettől smile hangulatjel

De akkor tetszek

Értem

Na megyek mert tanulnom kell szia késöbb írok

Ha elmondod teis akkor én is grin hangulatjel

Jó picit tetszel

Igy jó

Este gyere még úgyis beszélünk heart hangulatjel grin hangulatjel azaz beszélnünk kel puszillak

Nekemis ha így jó tongue hangulatjel

Oksa na este írok szia

2015. szept. 17. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100% hogy össze akar jönni veled, de ha 13 évnél idősebbek vagytok akkor nem így beszélitek meg. Ha a srác (aki most nem tudom hogy te vagy-e) akar tőled valamit és nem mer odamenni hozzád akkor szerintem hagyd a francba. És nem hiszem hogy akárkinek bejön az hogy sajnáltatod magad hogy egyedül fogsz meghalni... (17/F)
2015. szept. 17. 20:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Én vagyok a srác
2015. szept. 19. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!