Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne tőlem a lány?
Figyelt kérdés
A suliban van egy lány aki minden ok nélkül mindig rám köszön. Elmegyek mellette és egyből mondja, hogy "szia" ha nem köszönök neki akkor meg utánam kiabál, hogy "szia sziaa sziaaa"! A lány egyébként nagyon szép, normálisnak tűnik. Idősebb nálam legalább 2 évvel (én 9.-es vagyok ő 11.-es), és én nem vagyok a lányok kedvence nem nézek ki jól (rögbis testalkatom van 192 cm vagyok erős vagyok de eléggé hájas is) szóval szerintem biztos hogy csak szórakozik velem! Az egyik nap az ő osztályából valaki mondta nekem, amikor hazafelé mentem, hogy az a kék pulcsis lány szerelmes belém. De ezt egyszerűen nem tudom elhinni mert jóval idősebb nálam + csúnya vagyok! De akkor miért köszönget nekem? Csak szórakozásból csinálja ezt?
16/F
2015. dec. 18. 23:52
1/8 anonim válasza:
És még okos sem vagy. Mi ezt pont tudjuk, tényleg! Csak ezt tudom, semmi mást. Ne legyél már ennyire uborka, pls! Odamész és megkérded tőle! Ennyi. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Dehogynem én okos vagyok!
2015. dec. 19. 00:00
3/8 A kérdező kommentje:
És mit kérdezzek meg tőle?
2015. dec. 19. 00:06
4/8 anonim válasza:
Hát azt amit ide kiírtál...hogy mit szeretne tőled?/Miért köszön hogyha nem is ismeritek egymást?/Szia,ismerjük egymást?..stb...;)
5/8 Piert válasza:
Azt, hogy mikor Riemann-integrálható egy f:[a,b]->R korlátos függvény.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is van egy ilyen fiú akit igy szivatják az idősebb lányok .Ha oda megy akkor meg le rázzák.
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy szórakozik, lehet, hogy nem. De tuti valami nagyszájú lány lehet...aki pl. emiatt kapásból nem lenne nekem szimpatikus, de ha neked bejön ,akkor próbáld meg.
8/8 heyitsadrii válasza:
Szerintem azt csináld,hogy amikor köszön,akkor mindenképp köszönj vissza,majd állj meg előtte és kérdezd eme egyszerű,de lényegre törő kérdést:Miért köszönsz nekem mindig? Vagy Miért köszönsz nekem mindig,ismersz valahonnan? Teljesen mindegy,a lényeg az,hogy ne félj semmitől.Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!