Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy sok lány fekete pasival szeretne járni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 4. 10:32
1/10 anonim válasza:
Más lányok nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem nem tetszenek a fekete pasik. Nem vagyok rasszista, de valahogy fizikailag nem vonzanak. De a távol-keletiek sem. Meg az indiánok sem. Semmi. Szóval nekem a tipikus európai kinézet tetszik. Még sose volt olyan, hogy másfajta férfi tetszett volna. Talán a génekben van ez, nem tudom :)
2/10 anonim válasza:
Sajnos igen. De szerintem nem normálisak...
3/10 anonim válasza:
Sok emberben megvan az a tulajdonság, hogy ami ritka az vonzza. Itthon kevés a fekete, tehát izgalmasabb is nekik. Amikor vietnámi lánnyal jártam, hatalmasat dobott az élményen hogy egzotikus volt, teljesen más érzés mint egy magyar származású lánnyal akikből milliók szaladgálnak mindenfelé.
4/10 anonim válasza:
Sokan szeretik az egzotikumokat
5/10 anonim válasza:
sajnos a lányok eléggé fajgyűlölők, utálják a fehért azt vettem észre, szinte sok fehér fiú ezért is kezd el szolizni, hogy menő barna bőre legyen és bevágódjon így a csajoknál, mintha a fehér bőr olyan taszító lenne náluk :/
7/10 anonim válasza:
Törölték a válaszom...
Cenzúra...
Pedig nem volt benne semmi rasszista...
9/10 anonim válasza:
Csak leírtam,hogy igen,sokan buknak a szerecsenekre aztán később sipítoznak mikor a pasi lelép és ők meg ott maradnak egy félvér pujával és persze csodálkoznak,hogy nem találnak új pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!