Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szeretne tőlem?
Figyelt kérdés
A tesómnak van egy barátja, akivel nagyon jókat szoktunk beszélgetni, viccelődni, de az utóbbi időben egy kicsit másmilyen lett a kapcsulatunk. Amikor találkozunk mindig megpuszil, megölel, bókol, kedveskedik és többet foglalkozik velem mint a bátyámmal, amikor nálunk van néha elkapom ahogy bámul és akkor szemezünk. Ma megkérdezte hogy van e kedvem vele moziba menni, de csak ketten. A probléma csak annyi hogy ő 17, én meg 13, viszont én nem is gondolok rá "úgy". Valamelyik nap pl. megkérdezte hogy van e barátom vagy pasijelöltem, és amikor mondtam hogy nem mert túl gyerekesnek találom a korosztályomban lévő fiúkat, mondta hogy egy idősebbel kéne járnom, mert szerinte érettebb vagyok a koromnál. Szerintetek tényleg tetszem neki, vagy csak baráti kapcsolatot szeretne?2015. dec. 30. 16:22
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, de a helyedben nem jönnék össze egy 17 évessel a 13. életévemben... gondolkodj, túl nagy a különbség.
Inkább tanulj még, majd 1-2 év múlva ráérsz ;)
3/7 anonim válasza:
Azok alapján, amiket leírtál biztos tetszel neki. :)
Van egy osztálytársam, aki 14 évesen jött össze egy 18 éves sráccal, de sajnos féléves kapcsolatuk volt.
Attól függ, hogy milyennek ismered, ha ismered annyira.
Vagy, ha jó a kapcsolatod ilyen téren is tesóddal akkor beszélj vele, elvégre neki a haverja, biztosan jól ismeri. :)
Ha azt érzed, hogy kezdesz iránta többet érezni, akkor nyugodtan nyiss felé,ne törődj mások véleményével.
15L
4/7 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen tetszel neki. Bár én a helyedben nem jönnék össze vele, mert tényleg kicsit idős hozzád. Mondjuk 3 év múlva már elfogadható lenbe.
6/7 anonim válasza:
nem vágom h ezen mit nem lehet érteni. elég feltünő nem? :DDDDDD
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöldpacsi! :)
Most így belegondolva elég egyértelműek a jelek, csak nem tudom mit kéne csinálnom, hisz nagy a korkülönbség :S
2015. dec. 30. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!