Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vajon szeretne valamit tőlem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeretne valamit tőlem?

Figyelt kérdés

A helyzet a kővetkező:

Van egy lány aki nem tudom, hogy mit szeretne tőlem.

Ha egyedül van akkor teljesen más merre indul hazafelé, ha én vagyok egy másik lánnyal, akkor is arra megy, de ha egyedül vagyok, akkor mindig velem indul hazafelé, arra amerre én szoktam, közben beszélgetni is szoktunk.

Most szeretné ha én lépnék és mondjuk beülnénk egy bárba/kávézóba?

Eddig nem sokat beszélgettem vele, egy kicsit visszahúzódó lány, tetszhetek neki? Általában észre szoktam venni, ha egy lány érdeklődését felkeltettem, de őt nem tudom kiismerni. Múltkor is olyan furcsán, furcsa hanglejtéssel mondta elköszönéskor, h "Szia, akkor én most mentem, kellemes hétvégét" még vissza is fordultam, annyira szokatlan volt.

20 F

21 L

2015. nov. 22. 19:38
 1/1 anonim válasza:
Ha neked sem közömbös a csaj akkor beszelgess vele minnel többet, utana úgyis kiderül hogy mit is szeretne.
2015. nov. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!