Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz helyzetben vagyok! Mi erre a megoldás?
Làny vagyok ,15 éves!Megismerkedtem egy emberrel 2 éve ,aki nagyon helyes volt. 1-2 évvel idősebb nàlam ! Olyan elragadò volt...ő egy fiú volt ,akivel egymàsba szerettünk..első làtàsra...vagyis csak egy darabig volt fiú..egy-két nap múlva a felső tagozat összevonva volt tesin , és làttam , hogy a lànyöltözőbe ment be...nagyon megilyedtem szinte..kérdezősködni kezdtem..azt mondtàk,ő làny..csak piszkàltàk fiú rokonai testvérei és mindenki..lenyiratta a hajàt és fiús ruhàkban kezdett jàrni...ekkor meglepődtem..de ennek ellenére szerelmes voltam belé..Nem kellett sok idő, és összejöttünk..2évig boldogan elvoltunk..majd szakítàs jött..most azóta is szeretem..de nem vagyok sem leszbikus sem pedig biszex..egy igazi lànnyal soha nem jàrnàk ..azóta volt pàr hónapos kapcsolatom fiúval is..ujra azt tervezzük ezzel a fiú ,akarom mondani lànnyal, hogy összejövünk..de félek..fèlek hogy kitudódik..hogy csùfolnak majd és szégyenbe jön az egész csalàdom..hisz ez egy kis falu..itt mindenki tud mindent..de szeretjük egymàst ..és ő annyira helyes..vàà..megőrülünk egymàsért..mit tegyek??
Légyszi,szànjatok ràm pàr percet , és segítsetek rajtam :(!!
Gondolom azért szexuális kapcsolat nem volt köztetek...
De ha már megcsókolod, akkor is egy lányt csókolsz meg!
És egy lány tetszik, egy lányba vagy szerelmes!!!!
Heteroként sose tudnák eggyütt lenni egy lánnyal, bármilyen helyes, és bármennyire megértjük egymást. Mert lány!!!!!
Ha ez kiderül mi lesz ott....
Döntsd el mi a fontosabb. A jó hírneved, vagy ez a dolog. És azt is döntsd el, hogy kikhez vonzódsz.
Mert ám az ő nadrágja alatt nem az lapul, amire egy hetero vágyik. 😂😂
15/L
Bárhogy döntöl a lényeg,hogy ne foglalkoz mások véleményével
Halgass a szivedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!