Rossz a babának, ha rossz helyzetben ülök/fekszek?
Ha hason fekszek,vagy térdeimet felhúzva görnyedve ülök,az rossz neki? Ha szoros a nadrágom,az árthat neki? Úgy érzem néha,hogy "benyomom" szegényt..
13hkm
13hetes vagyok én is.Én úgy fekszek ahogy kényelmes.Hason pl nem mindig.Összenyomni nem tudod ha ez aggasztana.Később meg jelzi majd ha valami nem jó ;)
A szoros nacit én hamar lecseréltem.11hetesen már felvettem a kisebb kismamanacimat.Én pl rettenetesen puffadok és már kényelmetlen volt.Mióta felpbóbáltam a kismamanacit ke se akarom venni amnyira kényelmes.
Figyelj, magzatvíz, és méh. Szóval természetesen nem árthatsz neki.
Szoros nacit ne hordj, mert terhesség alatt ilyen esetben kialakulhat köldöksérv, és a köldöksérv ellenség.
én hason aludtam elég sokáig (kb. 24. hét), azóta oldalt alszom, mert előre nő a pocim, így jól elvagyok oldalt.
fog még a férjed pacsizni a pici lábaival vagy kezeivel, amikor a hasfaladból ki fog állni, és azzal sem ártotok:)
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!