Ti mit tennétek a helyemben? Elég rossz helyzetben vagyok. Többi lent.
Ha az első babára olyan sokat vártatok, és szeretnétek neki testvért, akkor szerintem meg kéne tartanod. Ez a kis élet valamiért éppen most akart jönni. Ha a férjed örül, akkor ne hezitálj, majd lesz valahogy.
Több ismerősöm is dolgozik Hollandiában, és saját bevallásuk szerint jól élnek, miért ne sikerülne nektek is?
Én úgy érzem nem tudnék egy babát elvetetni (mi is sokat vártunk). Lehet, hogy egész életedben lelkiismeretfurdalásod lenne. De ezt nektek kell eldönteni.
Az elsőnél majd kiugrottam a bőrömből, annyira akartuk, és annyira örültünk. Nem érdekelt, hogy albérlet, sokat kellett fizetni, mindig volt valahogy. Akkor még dolgoztam is, egész 7 hónapos koromig. 9 éve vagyunk együtt. Mióta megszületett a gyerkőc, soha nem védekeztünk, mert már az első is egy csoda volt, hogy jött, mert elvileg nem is lehetett volna. Szóval nem számítottunk ugyan rá, és a lehető legrosszabbkor jött most, viszont azt is tudom, hogy ha most elvetetném, soha többet nem lenne (a nőgyógyászati múltammal... 17 évesen laparoszkópia, emberfejnyi ciszta, 1 petefészek stb.). De ez a rohadt pénz... Nehéz, nagyon nehéz...
Köszönöm a válaszokat!
"Mióta megszületett a gyerkőc, soha nem védekeztünk, mert már az első is egy csoda volt, hogy jött, mert elvileg nem is lehetett volna. "
Bocs, de elég nagy felelőtlenség volt nem védekezni, ha nem akartál gyereket.
Nekem is vannak gondjaim, kb. félévente van csak peteérésem a normális havi egy helyett, mégsem jutna szembe védekezés nélkül szexelni addig, míg nem akarok gyereket...
Szóval alapból megelőzni kellett volna a dolgot. De már mindegy.
Ha az alapvető dolgokat meg tudnám venni (étel, pelenka, ruha), akkor nem vetetném el.
Es abba belegondoltal, hogy lehet, ez az utolso lehetoseged, hogy kisteso legyen?
Nehez helyzet ide-oda, munkat lehet talalni, de ha most elszalasztod, lehet, tobbe nem adodik meg egy lehetoseg, es akkor nincs visszaut.
Nehez anyagi helyzet ide vagy oda, ahol 3 embernek jut, ott van 4-nek is.
Babaruha van, kiskad van, kisagy van, alberleti lehetoseg van.
Mindenre van megoldas, csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!